Με Γκαλίνοβιτς η προπόνηση της Κέρκυρας

Με νέο πρόσωπο τον Μάριο Γκαλίνοβιτς πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Τετάρτης (25/1) στην Κέρκυρα.

Στην διάθεση του Χάβι Γκράθια τέθηκε από σήμερα (25/1) και ο Κροάτης γκολκίπερ, ο οποίος επέστρεψε από την πατρίδα του, όπου είχε μεταβεί με άδεια για να παραστεί στην κηδεία του πατέρα του.

Ατομικό πρόγραμμα, πλην του Μπουκουβάλα (συνεχίζει τη θεραπεία του), έκανε και ο Δημήτρης Γραμμόζης (τρέξιμο), για καθαρά προληπτικούς

λόγους.

Το πρόγραμμα, το οποίο πραγματοποιήθηκε υπό… τρελές καιρικές συνθήκες (μία βροχή και μία ήλιος), περιελάμβανε κυρίως τακτική (έμφαση στο αμυντικό κομμάτι) και, στο τέλος, διπλό.

Εν τω μεταξύ, αύριο, Πέμπτη (26/1), θα πραγματοποιηθεί η τελετή απονομής, στον Δημήτρη Γραμμόζη, του βραβείου Β«Best GoalΒ» για την 18η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Super League. Η μίνι εκδήλωση θα λάβει χώρα στις 13:30GR, στα γραφεία της ΠΑΕ (Αλυκές Ποταμού) και το βραβείο θα παραδώσει στον Γραμμόζη ο παλαίμαχος άσος και νυν υπεύθυνος ασφαλείας της κερκυραϊκής ΠΑΕ, Μιχάλης Ψάιλας.

Τέλος, έγιναν γνωστά τα νούμερα που θα φέρουν στις φανέλες τους τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας. Ο Γιον Ερίθε το Β«12Β» και ο Γιάννης Καραλής το Β«9Β».

Keywords
Τυχαία Θέματα