Μπουγαΐδης: Αξίζαμε την πρόκριση 100%

Δηλώσεις για την πρόκριση της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου των νέων στην ενδιάμεση φάση (elite round) του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, έκαναν στο επίσημο site της ΕΠΟ, ο συνεργάτης του Κώστα Τσάνα, Βασίλης Γεωργόπουλος και ο διεθνής αμυντικός Μαυρουδής Μπουγαΐδης.

Ο Μπουγαΐδης δήλωσε: "Η ομάδα άξιζε 100% αυτή την πρόκριση. Οι εμφανίσεις μας και στα τρία ματς ήταν πολύ καλές. Αυτός ήταν και ο στόχος μας, να δώσουμε, δηλαδή, τον καλύτερό μας εαυτό και, από κει και πέρα, ξέραμε πως

τα θετικά αποτελέσματα θα έρθουν.

Συνεχίζουμε με πολλή δουλειά, ώστε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της επόμενης φάσης, που σίγουρα, λόγω του υψηλού επιπέδου των ομάδων, θα είναι αυξημένες".

Από την πλευρά του, ο Γεωργόπουλος τόνισε: "Αυτή η πρόκριση ανήκει αποκλειστικά στα παιδιά. Ανταπεξήλθαν επάξια στις προκλήσεις του ομίλου. Στο ποδόσφαιρο τίποτα δε χαρίζεται, όλα κατακτώνται με προσπάθεια και τα παιδιά κατάφεραν να πάρουν την πρωτιά στον όμιλο και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Πρόκειται για μία ομάδα με μέλλον, καθώς αποτελείται από ποδοσφαιριστές με μεγάλες ικανότητες, σοβαρότητα και θέληση. Πιστεύω πως και φέτος θα αγωνιστούμε στην τελική φάση της διοργάνωσης".

Keywords
Τυχαία Θέματα