«Πάρτι Παναθηναϊκού»

12.5 πόντους διαφορά νίκης στο αποψινό παιχνίδι της ΚΚ Ζάγκρεμπ με τον πρωταθλητή Ευρώπης είναι δώρο! Και φυσικά τέτοια δώρα δεν τα αφήνουμε έτσι...τα παίρνουμε και λέμε και ευχαριστώ!

Από την μία πλευρά, μία πρωτάρα στην διοργάνωση χωρίς ιδιαίτερες περγαμηνές, μιλάω για καθαρά αγωνιστικά κριτήρια και απο την άλλη μία ομάδα που αν και ανέτοιμη δείχνει στα πρώτα επίσημα παιχνίδια της ότι μάλλον πάει για το έβδομο αστέρι στην φανέλα της!

Μπορεί για κάποιους αυτή η διαφορά να φαντάζει μεγάλη, αλλά πιστεύω ότι η ομάδα του κορυφαίου προπονητή στην Ευρώπη Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, θα κάνει

σήμερα πάρτι στην «Αρίνα Ζάγκρεμπ».

Στα ποδοσφαιρικά ματς του κουπονιού πηγαίνω με τον άσο της Χετάφε απέναντι στην Οσασούνα, η φιλοξενούμενη δεν πείθει φέτος και ειδικά μακριά από την έδρα της και ο άσος σε μερικές εταιρείες του εξωτερικού νομίζω ότι είναι σε υψηλά επίπεδα.

Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι της Σαραγόσα με την Βαλένθια αν και όλα δείχνουν Σαραγόσα, εγώ πιστεύω ότι η φετινή Βαλένθια, ασχέτως αν δεν το έχει δείξει μέχρι στιγμής, είναι ικανή για μεγάλα πράγματα! Διπλό λοιπόν...

Keywords
Τυχαία Θέματα