Εκλεστοουν: Δεν θα αντικατασταθεί το Οστιν, αν χάσει τη θέση του

Ο Μπέρνι Εκλεστοουν ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει αντικατάσταση του GP ΗΠΑ, αν ο αγώνας χάσει τη θέση του από το πρόγραμμα της F1 για το 2012.

Ο Μπέρνι Εκλεστοουν ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει αντικατάσταση του GP ΗΠΑ, αν ο αγώνας χάσει τη θέση του από το πρόγραμμα της F1 για το 2012."Νομίζω ότι όλοι θα είναι ευχαριστημένες με κάτι τέτοιο", απάντησε ο ισχυρός άνδρας του σπορ σε ερώτηση για το αν του χρόνου θα γίνουν 19

και όχι 20 κούρσες.

"Οι ομάδες παραπονιούνται ότι υπάρχουν υπερβολικά πολλοί αγώνες, οπότε θα το λύσουμε το πρόβλημα".

Ο πρώτος αγώνας στο Οστιν είναι προγραμματισμένος να γίνει τον Νοέμβριο του 2012, ωστόσο υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο το ντεμπούτο της πίστας στην F1 να αναβληθεί κατά ένα έτος, καθώς τα έργα κατασκευής της έχουν σταματήσει λόγω μιας διαμάχης μεταξύ των διοργανωτών.

Αμφιβολίες υπάρχουν, επίσης, για την παρουσία των GP Μπαχρέιν και Κορέας στο καλεντάρι της επόμενης σεζόν, εξαιτίας των συνεχιζόμενων κοινωνικών αναταραχών στο Μπαχρέιν και τη διαφαινόμενη αδυναμία των ανθρώπων της Γέονγκαμ να είναι εντάξει στις οικονομικές υποχρεώσεις τους απέναντι στο συμβόλαιο που έχουν με την F1.

Παρόλα αυτά ο Εκλεστοουν ήταν κατηγορηματικός όταν ρωτήθηκε για τις δύο αυτές περιπτώσεις: "Εχουμε συμβόλαιο μαζί τους και θα είμαστε εκεί".

Keywords
Τυχαία Θέματα