Αμφίβολος, αλλά στη 19άδα ο Σάλπι

Παραμονές των αγώνων, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης είναι αμφίβολος για την αποστολή, θεωρείται αδύνατο να ξεκινήσει στην 11αδα, επί της ουσίας όμως δεν έχει χάσει παιχνίδι. Κάτι ανάλογο ενδέχεται να συμβεί και αύριο (15/12) όπου ο Δικέφαλος υποδέχεται τη Ρουμπίν Καζάν στο γήπεδο της Τούμπας και παίζει για δύο αποτελέσματα, καθώς και με ισοπαλία θα κατακτήσει τη πρώτη θέση στον όμιλο.

Ο Β«ΣάλπιΒ» δεν ακολούθησε το ομαδικό πρόγραμμα προπόνηση, αλλά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Δικεφάλου. Η λογική λέει ότι ο Λάσλο Μπόλονι δεν θα τον χρησιμοποιήσει, υπολογίζοντας ότι έχασε

όλο το στάδιο της προετοιμασίας ενόψει του αγώνα με τους Ρώσους.

Εντούτοις, κάτι ανάλογο έγινε και με τον Ατρόμητο, αλλά ο Σαλπιγγίδης ήταν κανονικά στους πρώτους Β«11Β» που ξεκίνησαν το παιχνίδι. Βέβαια, το πιθανότερο είναι να χρησιμοποιηθεί ο Γεωργιάδης στη δεξιά πλευρά της επίθεσης.

Από εκεί και πέρα, Βιεϊρίνια (αριστερά), Αθανασιάδης (κορυφή επίθεσης) και Βλάνταν Ιβιτς θα είναι οι τέσσερις της συγκεκριμένης γραμμής. Πάμπλο Γκαρσία και Αρίας θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ στην άμυνα το πιθανότερο είναι να μην υπάρξουν αλλαγές.

Ο Μπόλονι έδειξε τη διάθεση να χρησιμοποιήσει τον Μπαλάφα αντί του Μαλεζά, αλλά το πιθανότερο είναι να μην ρισκάρει αφήνοντας τον διεθνή παίκτη εκτός του βασικού σχήμα. Ο Τσιρόλο είναι βέβαιος για το κέντρο της άμυνας, όπως εξάλλου και οι Ετο, Λίνο στα άκρα.

Η αποστολή απαρτίζεται από τους Γλύκο, Κρέσιτς, Αθανασιάδη, Αποστολόπουλο, Γεωργιάδη, Μαλεζά, Μπαλάφα, Σαλπιγγίδη, Φωτάκη, Αρίας, Τσιρίλο, Έτο, Γκαρσία, Ίβιτς, Λάζαρ, Λίνο, Ρομπέρ, Σνάουτσνερ και Βιεϊρίνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα