Quest: Διαψεύδει δημοσίευμα

Σε διάψευση δημοσιεύματος της εφημερίδας “Deal News” που αναφέρεται σε δραστηριότητες της Quest Συμμετοχών και του προέδρου της, Θ. Φέσσα, προχώρησε η εταιρία.

Αναλυτικά όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση:


Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Deal News που αναφέρεται σε δραστηριότητες εταιρειών της Quest Συμμετοχών ΑΕ και του Προέδρου της

κ. Θεόδωρου Φέσσα, υπό τον τίτλο «Ζαριές με Apple κι Ενέργεια», περιέχει αναρίθμητες ανακρίβειες, καθώς και «δήλωση» του κ. Φέσσα με τον τίτλο «Τράπεζες και ΡΑΕ μπλοκάρουν οκτώ πράσινα projects».


Η Quest Συμμετοχών θεωρεί ότι παρόμοια δημοσιεύματα είναι παραπλανητικά και πιθανόν υποβολιμαία και επιφυλάσσεται να υπερασπισθεί τη δημόσια εικόνα της με κάθε νόμιμο μέσο.


Για αποκατάσταση της αλήθειας η εταιρεία δηλώνει ότι :


1. Τόσο ο Πρόεδρος όσο και τα στελέχη της ουδέποτε έχουν επικοινωνήσει με οποιοδήποτε συντάκτη της εν λόγω εφημερίδας, ούτε έχουν κάνει δηλώσεις.

2. Ο αναγραφόμενος τίτλος της «δήλωσης», αφ’ ενός μεν δεν υποστηρίζεται από το περιεχόμενο του δημοσιεύματος – και συνεπώς έχει τεθεί μόνο για τη δημιουργία εντυπώσεων – αφ’ ετέρου δε είναι τελείως αναληθής, δεδομένου ότι στελέχη της Quest Ενεργειακής έχουν επανειλημμένα εκφράσει τη θετική τους άποψη, τόσο για την υποστήριξη των Τραπεζών που χρηματοδοτούν ορισμένα έργα της εταιρείας, όσο και για τη λειτουργία της ΡΑΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα