Νέες κυκλοφορίες DVD & Blu-ray Disc από τη Sony

Οι νέες κυκλοφορίες της Sony Pictures Home Entertainment Hellas σας οδηγούν σε ένα ζωολογικό πάρκο, σας κάνουν μαθήματα χορού και σας πάνε μέχρι τη Χώρα του Ποτέ!

Ο Κέβιν Τζέιμς είναι ο ‘ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ’, ένας καλόκαρδος φύλακας που δουλεύει σε ζωολογικό πάρκο, αλλά σκέφτεται σοβαρά να τον εγκαταλείψει… για χάρη μιας γυναίκας! Τα

ζώα, πανικόβλητα, αποφασίζουν να του αποκαλύψουν το μεγαλύτερο μυστικό τους και να τον μυήσουν στα μυστικά της ερωτοτροπίας, προκειμένου να τον κρατήσουν κοντά τους. Μια σπαρταριστή κωμωδία που δίνει κυριολεκτικά το λόγο στα ζώα!


‘Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΗΣ HONEY’ αποδεικνύει τη δίψα για χορό μιας νεαρής κοπέλας και συνεχίζει την κληρονομιά της θρυλικής χορεύτριας και χορογράφου Honey Daniels. Όπως κι εκείνη, η Μαρία λατρεύει το street dance και έτσι δίνει τον καλύτερο εαυτό της για να φτάσει ψηλά, εκπαιδεύοντας μια εξίσου ταλαντούχα ομάδα.


Η 5η ταινία ‘Fast & Furious’, ‘ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ: ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΟ ΡΙΟ’, κυκλοφορεί σε ειδικό διπλό DVD, με ακόμα περισσότερα bonus features. Οι Βιν Ντίζελ, Πολ Γουόκερ, Ντουέιν Τζόνσον και τα υπόλοιπα μέλη της πιο γρήγορης ομάδας δοκιμάζουν νέα επικίνδυνα κόλπα, με σούπερ-γρήγορα αυτοκίνητα και γυναίκες-δυναμίτη. Καλοί και… κακοί βρίσκονται μπλεγμένοι σε μια αποστολή πολλών οκτανίων με «πειραγμένα» γκάζια στο Ρίο. Προσδεθείτε!


Η Disney Junior παρουσιάζει τον πιο τρανό πειρατή! ‘Ο ΤΖΕΪΚ & ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΠΟΤΕ’ (Α’ Κύκλος – Τόμος 1) σας καλεί να επιβιβαστείτε μαζί τους και να φτάσετε μέχρι τις ακτές της Χώρας του Ποτέ και ακόμα παραπέρα, αναζητώντας έναν αληθινό θησαυρό διασκέδασης!

Keywords
Τυχαία Θέματα