Ο Ευγένιος Δενδρινός Διευθύνων Σύμβουλος της ΤΕΜΕΣ ΑΕ

Η ΤΕΜΕΣ ΑΕ ανακοίνωσε ότι κατόπιν της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της στις 29/12/2023, ο Ευγένιος Δενδρινός, ο οποίος έως πρότινος κατείχε τη θέση του Γενικού Διευθυντή Real Estate, ανέλαβε τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου και εκτελεστικού μέλους του ΔΣ της εταιρείας, σε συνέχεια της αποχώρησης του Στέφανου Θεοδωρίδη.

Έχοντας συμπληρώσει 12ετή πορεία στην εταιρεία, ο Στέφανος Θεοδωρίδης ενημέρωσε από τον περασμένο Μάιο για την

πρόθεσή του να αποχωρήσει με στόχο να αφοσιωθεί στις προσωπικές του δραστηριότητες και επενδύσεις. Ο Αχιλλέας Β. Κωνσταντακόπουλος, Πρόεδρος ΔΣ της ΤΕΜΕΣ, δήλωσε σχετικά: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Στέφανο Θεοδωρίδη για τη δωδεκαετή μας συμπόρευση και την τόσο σημαντική συμβολή του στην επιτυχία της ΤΕΜΕΣ.

Η ηγεσία του σηματοδότησε τον μετασχηματισμό της εταιρείας και την επέκταση των δραστηριοτήτων της, σημειώνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα. Παράλληλα, καλωσορίζω με ιδιαίτερη χαρά τον Ευγένιο Δενδρινό στον νέο του ρόλο, ο οποίος ως Γενικός Διευθυντής Real Estate, είχε μεγάλες επιτυχίες σε αυτόν τον τομέα». Ο Ευγένιος Δενδρινός εργάζεται στην ΤΕΜΕΣ από το 2013.

Keywords
Τυχαία Θέματα