Η United Group δημοσίευσε τον Ετήσιο Απολογισμό Βιωσιμότητας της

Η United Group, πάροχος τηλεπικοινωνιών και Μέσων Ενημέρωσης της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και μητρική εταιρεία της Nova, δημοσίευσε τον Απολογισμό Βιωσιμότητας για το 2022.

Στα βασικά επιτεύγματα του 2022 περιλαμβάνονται, σύμφωνα με όσα ανακοινώνει η εταιρεία, η βελτίωση κατά 17% της ενεργειακής απόδοσης το 2022 και μείωση κατά 19% των εκπομπών στα scope 1 και 2

από το 2020, τα 109,532 MWh ανανεώσιμης ηλεκτρικής ενέργειας, παραγόμενη από δικές της πηγές, που αντιπροσωπεύει πάνω από το ένα τέταρτο της συνολικής της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας, η ανακύκλωση 736+ τόνων μπαταριών, καλωδίων και ηλεκτρικού εξοπλισμού και η κάλυψη άνω του 52% των ηγετικών ρόλων του ομίλου από γυναίκες. Σημειώνεται ότι ο όμιλος δεσμεύεται για καθαρές μηδενικές εκπομπές σε όλη την αλυσίδα αξίας μέχρι το 2040.

Η Miriam Di Traglia, Executive Director Compliance, Risk & Sustainability της United Group, δήλωσε: «Η ετήσια έκθεσή μας για τη βιωσιμότητα ενσαρκώνει τη συνεχή δέσμευσή μας να επιφέρουμε θετικές αλλαγές σε παγκόσμιο επίπεδο. Ως εταιρεία τηλεπικοινωνιών και Μέσων Ενημέρωσης αναγνωρίζουμε τον μοναδικό μας ρόλο στη διαμόρφωση ενός πιο βιώσιμου και διασυνδεδεμένου μέλλοντος».

Keywords
Τυχαία Θέματα