Νέο JD Sports κατάστημα στον Πύργο του Πειραιά

Η βρετανική εταιρεία JD Sports Fashion Plc., στην οποία έχουν ενταχθεί τα Cosmos Sport από το 2021, άνοιξε τις πόρτες του νέου της καταστήματος στον Πύργο του Πειραιά.

Το JD Sports αποτελεί το πρώτο κατάστημα, το οποίο τίθεται σε λειτουργία στον Πύργο, είναι συνολικής επιφάνειας 1.200 τμ και βρίσκεται στο ισόγειο και σε τμήμα του πρώτου ορόφου.

Το νέο JD κατάστημα εστιάζει στις τελευταίες Street Fashion συλλογές sneakers και sportswear. Η εταιρεία υποδέχτηκε τους πρώτους επισκέπτες διοργανώνοντας ένα opening party, λίγο πριν τις γιορτές, που περιλάμβανε DJ Set, free mocktails, games και εκπλήξεις. Μάλιστα, την ημέρα του opening, ο Πύργος ντύθηκε συμβολικά στα κίτρινα χρώματα των JD, ενώ πολλές φορές φωτιζόταν και με το λογότυπο του brand.

Ο Μιχάλης Τσικνάκης, CEO της Cosmos Sport, δήλωσε: «Το νέο κατάστημα JD Sports στον Πύργο του Πειραιά ήταν εξαρχής στο επίκεντρο του δυναμικού πλάνου επενδύσεών μας λόγω της καίριας θέσης του. Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα εντυπωσιακό κατάστημα υψηλών προδιαγραφών, δίνοντας πάντα προτεραιότητα στο product portfolio καθώς και στο customer experience, καλύπτοντας τις απαιτητικές ανάγκες των νεαρότερων γενιών, Gen Z και Gen Α».

Keywords
Τυχαία Θέματα