Η ΕΙΙΡΑ προσκαλεί τη ραδιοφωνική, διαφημιστική & media αγορά, στις 13/2

Με αυξημένο ενδιαφέρον αναμένουν τα στελέχη της ραδιοφωνικής, διαφημιστικής και media αγοράς το 2ο All Things Radio, κατά την Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου, στις 13 Φεβρουαρίου, ένα ολοήμερο event για τη δύναμη του ραδιοφώνου, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, το ιστορικό τοπόσημο με τη ραδιοφωνική κληρονομιά, περισσότεροι από 200 σύνεδροι και 6 διεθνείς ομιλητές θα συνομιλήσουν σε 5 πάνελ συζήτησης με Έλληνες συναδέλφους τους

για τις διεθνείς τάσεις, τα best practices, την αποτελεσματικότητα, τη δημιουργικότητα, το ψηφιακό μέλλον.

Στις συζητήσεις ξεχωρίζουν οι ενότητες με τίτλο«What makes Radio great. Moving brands forward» με την Donna Burns, Radiocenter UK, «Ways to Sell More Radio» με τον Thierry Mars, EGTA, η παρουσίαση των βραβευμένων διαφημιστικών καμπανιών από το Φεστιβάλ των Καννών από τη Fiorenza Plinio και η συζήτηση με 3 Creative Directors από τις McCann Worldgroup Athens, The Newtons Laboratory και Ogilvy, ενώ συζήτηση με 5 podcasters θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Σταύρος Θεοδωράκης. Τις εργασίες του All Things Radio θα ανοίξει ο Πρόεδρος ΔΣ ΕΙΙΡΑ, Κώστας Φωτόπουλος, ενώ θα χαιρετήσουν οι Δημήτρης Παπαστεργίου, Υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Παύλος Μαρινάκης, Υφυπουργός & Κυβ. Εκπρόσωπος. Εγγραφές και πληροφορίες στο allthingsradio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα