Απεβίωσε ο ιδρυτής της Παντελής Παπαδόπουλος ΑΕΒΕ

Η Παντελής Παπαδόπουλος ΑΕΒΕ ανακοίνωσε την απώλεια του ιδρυτή της, Παντελή M. Παπαδόπουλου. Μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Επί 65 χρόνια, ο Παντελής M. Παπαδόπουλος υπήρξε πρότυπο εργατικότητας και αξιοπρέπειας, μεταδίδοντας το ήθος του στην οικογένειά του και στους εργαζομένους της εταιρείας. Η επαγγελματική του τόλμη τον ώθησε να γίνει, το 1962, ο πρώτος αντιπρόσωπος μηχανημάτων της σουηδικής εταιρείας Husqvarna παγκοσμίως. Έκτοτε, κατάφερε να δημιουργήσει τον κορυφαίο ελληνικό όμιλο εταιρειών

στον τομέα των μηχανημάτων δασών και κήπων, γεωργίας, παραγωγής ενέργειας, δόμησης και κατασκευών, κ.λπ., αντιπροσωπεύοντας τα πιο γνωστά brands των αντίστοιχων βιομηχανιών παγκοσμίως. Οραματιστής, λάτρης της φύσης, υπήρξε άνθρωπος με βαθύ αίσθημα ευθύνης και ανταπόδοσης απέναντι στην κοινωνία. Τα δύο του παιδιά, ο Παντελής και ο Αλέξανδρος θα συνεχίσουν την πορεία με τις ίδιες αρχές και αξίες».

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Κοιμητήριο Παπάγου το Σάββατο στις 10 Φεβρουαρίου στις 13:00. Η οικογένεια παρακαλεί αντί στεφάνων, την ενίσχυση του οργανισμού ΕΛΕΠΑΠ.

Keywords
Τυχαία Θέματα