Το Εfood θα λανσάρει υπηρεσία last mile

Το 2023 αποτέλεσε το έτος κατά το οποίο το delivered by Εfood εδραιώθηκε και επεκτάθηκε στην ελληνική αγορά, καταγράφοντας σημαντική αύξηση τόσο στον όγκο παραγγελιών όσο και στον αριθμό καταστημάτων που το επιλέγουν ως υπηρεσία. Σε επίπεδο λειτουργίας, η παγίωσή του πλέον ως υπηρεσία, οδηγεί το Εfood στον σχεδιασμό του επόμενου βήματος, αυτό της δημιουργίας της υπηρεσίας last mile, την οποία θα αναπτύξει εντός του 2024.

Το δίκτυο των συνεργαζόμενων καταστημάτων που αξιοποιούν την υπηρεσία διανομής του Εfood με το δικό του στόλο, έφτασε

το περασμένο έτος τα 8.756, σε 21 πόλεις της Ελλάδας, με τελευταίες προσθήκες στη γεωγραφική επέκταση της υπηρεσίας, τη Λαμία, τη Ρόδο, τη Χαλκίδα και τις Σέρρες. Η υπηρεσία delivered by Εfood κατέγραψε αύξηση 48%, σε σχέση με το προηγούμενο έτος, ανάπτυξη η οποία αποτυπώνεται και στις θέσεις εργασίας που δημιουργούνται για τους διανομείς, οι οποίες για το 2023, αυξήθηκαν κατά 44%.

Σημειώνεται ότι το 2023, το Εfood πρόσθεσε και τη νέα υπηρεσία Σκλαβενίτης Express. Το 2024 θα αποτελέσει για το Εfood το έτος ανάπτυξης της νέας υπηρεσίας Εfood last mile, η οποία θα εξελιχθεί στην άμεση λύση για τα καταστήματα που θα μπορούν να παραδίδουν τα προϊόντα τους στους καταναλωτές άμεσα, χωρίς να έχουν απαραίτητα συνεργασία με την πλατφόρμα του Εfood. Το Εfood last mile είναι μια υπηρεσία παράδοσης που μπορεί να επιλέξει οποιαδήποτε εμπορική επιχείρηση για να αποστείλει τα προϊόντα της στους καταναλωτές, χωρίς να συνεργάζονται απαραίτητα με την πλατφόρμα του Εfood.

Οι επιχειρήσεις αξιοποιούν τον στόλο διανομέων του, ανάλογα με τις προγραμματισμένες ή έκτακτες ανάγκες τους, αποστέλλοντας τα προϊόντα τους, είτε μέσα στην επόμενη ώρα από την παραγγελία είτε εντός δύο ημερών.

Παράλληλα, το 2024 αναμένεται και η επέκταση της υπηρεσίας delivered by Εfood, με τη ζήτηση από νέα καταστήματα όπως και από τα συνεργαζόμενα, να είναι συνεχώς αυξανόμενη. Η δημιουργία της νέας υπηρεσίας last mile σε συνδυασμό με τη συνεχή αύξηση της ζήτησης για την υπηρεσία delivered by Εfood, θα οδηγήσει, το 2024, σε αύξηση του αριθμού των διανομέων με τους οποίους συνεργάζεται η εταιρεία, η οποία προγραμματίζει ήδη την πρόσληψη επιπλέον 20% από τον σημερινό στόλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα