Νέα συνεργασία των The Presidence και Mediacube

Η Mediacube επιλέχθηκε από το The Presidence με σκοπό την ανάπτυξη online στρατηγικής, εστιασμένη στην αύξηση της αναγνωρισιμότητας και των πωλήσεων μέσω του www.

thepresidence.com, σε αγορές της Αμερικής, της Ευρώπης, της Αυστραλίας, καθώς και στη Μέση Ανατολή. Το The Presidence είναι μια πλατφόρμα, η οποία δημιουργήθηκε από μια ομάδα κατασκευαστών και διαχειριστών ακινήτων στη Μύκονο, με σκοπό να δώσει την ευκαιρία στους

επισκέπτες του νησιού απ’ όλον τον κόσμο, να βρουν την ιδανική βίλα για τις διακοπές τους.

Η εταιρεία αναλαμβάνει την ενοικίαση των βιλών, τη φροντίδα και συντήρησή τους κατά τη διάρκεια της εκάστοτε σεζόν, προσφέροντας, παράλληλα, bespoke services. Έχοντας εμπειρία 19 ετών σε πολυβραβευμένες στρατηγικές και επιτυχημένα projects στον κλάδο, η Mediacube κλήθηκε να υλοποιήσει ένα ολοκληρωμένο πλάνο online προώθησης με ενέργειες Brand Awareness, Reach και Performance μέσω Google ads, καθώς και μέσω καμπανιών σε Facebook και Instagram. Επιπλέον, η online προώθηση του The Presidence ενισχύεται με ένα ολοκληρωμένο έργο SEO, με στόχο την ενίσχυση της παρουσίας του website στις μηχανές αναζήτησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα