Stoiximan και Betano, επίσημοι χορηγοί του Copa America 2024

Η Kaizen Gaming θα αποτελεί για πρώτη φορά τον επίσημο συνεργάτη της CONMEBOL (Confederación Sudamericana de Fútbol), της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας Νοτίου Αμερικής, με τη συμφωνία να εκτείνεται μέχρι το τέλος του 2028.

Το αποκορύφωμα αυτής της συνεργασίας έρχεται με την Betano να είναι ο επίσημος χορηγός του Copa America 2024, ενός από τους ιστορικότερους ποδοσφαιρικούς θεσμούς, ο οποίος λαμβάνει χώρα από το 1916. Ειδικά για την Ελλάδα

και την Κύπρο επίσημος χορηγός της ποδοσφαιρικής διοργάνωσης θα είναι η Stoiximan, το brand που διαχειρίζεται η Kaizen Gaming στις δύο χώρες.

Με αφορμή την ανακοίνωση της συνεργασίας, ο Γιώργος Δασκαλάκης, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaizen Gaming, δήλωσε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ενώνουμε δυνάμεις με την CONMEBOL, μια σημαντική δύναμη στο ποδόσφαιρο της Λατινικής Αμερικής. Η συνεργασία αυτή σηματοδοτεί τη δέσμευσή μας στο άθλημα, αλλά και την ήπειρο, υπογραμμίζοντας παράλληλα την αφοσίωσή μας στην προώθηση της καινοτομίας και της αριστείας στον κλάδο. Είμαστε πρόθυμοι να συμβάλλουμε στην περαιτέρω ανάπτυξη του ποδοσφαίρου σε μια περιοχή που το ποδόσφαιρο είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό άθλημα και να ανεβάσουμε την εμπειρία των φιλάθλων σε νέα ύψη».

Keywords
Τυχαία Θέματα