Η Novartis Hellas στηρίζει τους πληγέντες της Θεσσαλίας

Με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης, η Novartis Hellas προχώρησε στην υποστήριξη των πληγέντων από τις πλημμύρες στη Θεσσαλία, μέσα από ένα σύνολο δράσεων. Οι εργαζόμενοι της εταιρείας σε συνεργασία με την εθελοντική οργάνωση «Humanity Greece», συνέλεξαν είδη πρώτης ανάγκης για τις πληγείσες περιοχές.

Παράλληλα, ενεργοποιήθηκε η πλατφόρμα εθελοντικής βοήθειας της μητρικής εταιρείας για την κινητοποίηση και δυνατότητα προσφοράς των εργαζομένων διεθνώς σε ΜΚΟ

που επιχειρούν στην περιοχή.

Η εταιρεία προχώρησε, επίσης, σε χρηματική δωρεά στον ανθρωπιστικό κι εθελοντικό οργανισμό «Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός», στην ιατρική ανθρωπιστική ΜΚΟ «Γιατροί του Κόσμου – Ελληνική Αντιπροσωπεία» και στην αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Emfasis Non-Profit», για να υποστηρίξει την παροχή υγειονομικής φροντίδας και ειδών πρώτης ανάγκης προς τις ευάλωτες ομάδες.

Τέλος, η εταιρεία βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς που εμπλέκονται στην αλυσίδα διακίνησης των φαρμάκων στη Θεσσαλία και λαμβάνει μέτρα ανθρωπιστικής βοήθειας για να διασφαλίσει την πρόσβαση των ασθενών στις θεραπείες τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα