19.350 λάτρεις του καφέ στο Athens Coffee Festival 2023

Aπό τις 23 έως τις 25 Σεπτεμβρίου, 19.350 λάτρεις του καφέ, από επαγγελματίες του industry, έως home barista, γνώρισαν από κοντά εκατοντάδες Roasteries και δοκίμασαν Blends από παγκόσμια coffee brands στο φετινό Athens Coffee Festival.

Διακεκριμένοι coffee

masters ετοίμασαν και πρόσφεραν στους επισκέπτες περισσότερα από 58.000 ποτήρια καφέ, ταξιδεύοντας γευστικά το κοινό σε Βιετνάμ, Ινδονησία, Παναμά, Βραζιλία, Ονδούρα, Γουατεμάλα, Κένυα και Αιθιοπία. Παράλληλα, η καινοτομία και η ενημέρωση κυριάρχησαν στα Coffee Masterclasses. 37 Έλληνες και ξένοι coffee experts παρουσίασαν μέσα από ομιλίες, και πάνελ τις τάσεις της αγοράς του καφέ, ενώ, μεταξύ άλλων, αναδείχθηκαν οι νικητές για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Roasting 2024.

Παράλληλα, η hostess Κατερίνα Ψιμοπούλου έδινε τον ρυθμό, οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Enlefko, Σπύρος Παγιατάκης και Σάκης Τσιτομενέας βρέθηκαν στα decks και οι Ηλίας Μπόγδανος με το συγκρότημά του INCO και η Ευρυδίκη έδωσαν δύο music shows. Χορηγός του φεστιβάλ ήταν, για ακόμα μία χρονιά, το Noυνού Barista’s Gold.

Keywords
Τυχαία Θέματα