Ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης στο CX & Loyalty Συνέδριο της KPMG

Το CX & Loyalty Συνέδριο της KPMG στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 10 Οκτωβρίου στο Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή με κεντρικό μήνυμα «Intelligent CX Loading».

Το συνέδριο θα ξεκινήσει με τον χαιρετισμό του Δημήτρη Παπαστεργίου, Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης ο οποίος θα αναφέρει τρόπους βελτίωσης της εξυπηρέτησης των πολιτών μέσα από νέα έργα ψηφιοποίησης.

Χαιρετισμό

θα απευθύνει, επίσης, ο Frank Thibaut, Διευθυντής Διοδίων, Εμπορικής Διαχείρισης και Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών, Αττικής Οδού και Πρόεδρος, ΕΙΕΠ.

Θα ακολουθήσουν οι παρουσιάσεις τριών keynote speakers, των James Wallman, CEO του World Experience Organization, που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, Adrian Swinscoe, που θα μυήσει τους συμμετέχοντες στο πώς μπορούν οι μάρκες να συνδυάσουν εμπειρία, ψυχολογία και τεχνολογία και Anna Noakes Schulze, εξειδικευμένη στα θέματα customer-centricity, CX for platforms και ecosystems, metaverse, Web3, NFTs, loyalty και brand experience θα απαντήσει στο κρίσιμο ερώτημα «How NFTs Make Traditional Loyalty Programs Obsolete».

Keywords
Τυχαία Θέματα