Με συμμετοχή ρεκόρ ολοκληρώθηκε η Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών 2023

Η Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών 2023 ολοκληρώθηκε με μεγάλο αριθμό συμμετοχών, καταρρίπτοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Από τις 2 έως τις 8 Οκτωβρίου, 102 εταιρείες και τα στελέχη τους έδωσαν το «παρών» σε αυτή τη μεγάλη γιορτή της εξυπηρέτησης που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ).

Μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, η Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών κατάφερε να καθιερωθεί ως ένα σημαντικό γεγονός στον χώρο των ελληνικών εταιρικών δρώμενων. Σήμερα δε, αποτελεί τιμή για το Ινστιτούτο πάνω από 100 εταιρείες μέλη του να ενστερνίζονται

το όραμά του για ποιοτική εξυπηρέτηση και να συμμετέχουν ενεργά.

Η μεγάλη ανταπόκριση οφείλεται, κατά κύριο ρόλο, στην ενδυνάμωση της εταιρικής κουλτούρας που αναγνωρίζει τον κρίσιμο ρόλο που διαδραματίζει ο ανθρώπινος παράγοντας στην παροχή εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσιών. Φέτος, το κεντρικό μήνυμα της εκδήλωσης ήταν «Γίνε και ΕΣΥ μέρος αυτής της μεγάλης γιορτής!», δίνοντας έμφαση στην ατομική συμμετοχή.

Ο Πρόεδρος του ΕΙΕΠ, Frank Thibaut, δήλωσε: «Ευχαριστούμε θερμά όλες τις εταιρείες που συμμετείχαν και φέτος σε αυτή τη μεγάλη γιορτή. Αποδείξαμε περίτρανα πως όταν ενώσουμε τις δυνάμεις μας, γινόμαστε πιο δυνατοί και μπορούμε να πετύχουμε οποιοδήποτε στόχο. Συνεχίζουμε λοιπόν μαζί και πάμε την εξυπηρέτηση… μπροστά!».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών 2023,ethniki evdomada exypiretisis pelaton 2023