Έρχεται τον Μάιο το Shoptalk Europe

Λίγος καιρός έμεινε μέχρι τη διοργάνωση του Shoptalk Europe, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη (Fira Gran Via) από τις 9 έως και τις 11 Μαΐου, δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να λάβουν μέρος σε Hosted Meetings. Ευρωπαίοι retailers και brands θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στο Hosted Meetings Programme του Shoptalk Europe, πραγματοποιώντας συναντήσεις.

Το μοναδικό χαρακτηριστικό του Shoptalk Europe

είναι ότι μπορεί να υλοποιήσει 20.000+ συναντήσεις, προσφέροντας τεράστια αξία στους συμμετέχοντες. Όσοι εγγραφούν στο Hosted Meetings Programme (retailers και brands), θα λάβουν από το Shoptalk Europe ένα δωρεάν εισιτήριο για το event (αξίας 1.895 ευρώ) μαζί με αποζημίωση ύψους 650 ευρώ για τα έξοδα ταξιδιού. Όλα αυτά σε αντάλλαγμα για έως και 8 συναντήσεις, των 15 λεπτών, με κάποιους από τους πιο καινοτόμους παρόχους λύσεων τεχνολογίας και retail.

Για να μπορέσει κανείς να συμμετάσχει στο Πρόγραμμα θα πρέπει να είναι ανώτερο στέλεχος retailer ή brand και να είναι υπεύθυνος για την αγορά ή την αξιολόγηση τεχνολογικών λύσεων retail ή e-commerce. Το Shoptalk Europe θα συγκεντρώσει περισσότερα από 3.500 στελέχη (27% C-level) από 55+ χώρες. Επιπλέον, 175 ομιλητές θα αποκαλύψουν σημαντικές ευκαιρίες και τάσεις του μέλλοντος.

Κάποιοι από τους ήδη επιβεβαιωμένους ομιλητές είναι οι Simon Miles, VP, Global OmniChannel Commercial Strategy, The Coca-Cola Company, Ulrika Biesert, Global People & Culture Manager (CHRO), Ikea και Andrew Murphy, Chief Operating Officer, John Lewis & Partners. Τέλος, στο Hosted Meetings Programme θα συμμετέχουν περισσότεροι από 1.000 retailers και brands.

Keywords
Τυχαία Θέματα