Το Queen.gr δημιουργεί το «Meta Fashion Week»

Το Queen.gr θα βρίσκεται εκεί «που χτυπά η καρδιά της Παγκόσμιας Μόδας», για να μεταφέρει τον παλμό μέσα και έξω από τις επιδείξεις στις Εβδομάδες Μόδας για τη σεζόν F/W 2023/2024 σε Μιλάνο και Παρίσι και να συνεχίσει την «fashion παράδοση» που έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια στον χώρο της μόδας.

Για τον σκοπό αυτό, δημιουργήθηκε μια 3D πλατφόρμα, το «Meta Fashion Week», όπου φιλοξενείται καθημερινά exclusive

περιεχόμενο με άρθρα και videos, με day to day reviews από τα catwalks, μεταφέροντας τις νέες τάσεις της μόδας και της ομορφιάς μέσα από ένα «virtual fashion show».

Παράλληλα, οι Διονυσία Καλαποθαράκου (Διευθύντρια του Queen.gr) και Χριστίνα Χρόνη (Beauty Director της DPG) θα βρίσκονται στις δυο πρωτεύουσες της μόδας και θα μοιράζονται καθημερινά με τις αναγνώστριες περιεχόμενο με front row υλικό, backstage λεπτομέρειες, fashion reviews, συνεντεύξεις, celebrity spotting, experts’ tips και αποκωδικοποίηση των πιο fashion & beauty trends από το κάθε fashion show. Η ενέργεια πλαισιώνεται με προβολή στα Social Media κανάλια του Queen.gr, καθώς και των αντίστοιχων προσωπικών λογαριασμών των απεσταλμένων.

Keywords
Τυχαία Θέματα