H Dentsu λανσάρει retail accelerator

Στο λανσάρισμα του Dentsu Shop, του ιδιόκτητου retail accelerator της, ο οποίος ισχυρίζεται ότι βοηθά τους retailers και τα brands να επιτυγχάνουν με τα retail media networks και με το commerce, προχώρησε η Dentsu. Σύμφωνα με τον Neaal Sharma, Πρόεδρο του Dentsu Shop, «οι καταναλωτές δεν πηγαίνουν πλέον για ψώνια, αλλά βρίσκονται

διαρκώς σε μια κατάσταση αγορών».

Έτσι, το Dentsu Shop στοχεύει να βρίσκεται σε κάθε σημείο που βρίσκονται και οι shoppers, ενώ, παράλληλα, θα προβλέπει τα επόμενα σημεία. Μάλιστα, όπως αναφέρει το Emarketer, τα retail media στις ΗΠΑ αναμένεται να αναπτυχθούν στα 61,51 δισ. δολάρια έως το 2024, καλύπτοντας σχεδόν το 20% της διαφημιστικής δαπάνης στο digital περιβάλλον.

Η πλατφόρμα έχει στόχο να επωφεληθεί από τα first-party data, να πολλαπλασιάσει την αποδοτικότητα και την επάρκεια των buy-side media, να επιταχύνει την αγοραστική ανάπτυξη και να δημιουργήσει customer loyalty για αποτελεσματικές retail εμπειρίες τόσο online, όσο και offline.

Ενδεικτικά, οι λύσεις που προσφέρει το Dentsu Shop περιλαμβάνουν retail enablement, brand activation, συμβουλευτική και καινοτομία. Στο μεταξύ, ο Jeff Greenspoon, President of Global Solutions της Dentsu, δήλωσε ότι ο οδικός χάρτης της για το 2023 περιλαμβάνει μια σειρά εξωτερικών συνεργασιών και ανακοινώσεων για την από κοινού ανάπτυξη προϊόντων.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα