Η σημασία των νέων τεχνολογιών στην καθημερινότητα

Τα οφέλη της ασύρματης συνδεσιμότητας σε όλους τους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους και της ενσωμάτωσης των νέων τεχνολογιών σε σημαντικούς τομείς της οικονομικής δραστηριότητας όπως ο Τουρισμός, η Βιομηχανία, η Υγεία και το Εμπόριο, ανέδειξε η ημερίδα που διοργάνωσε η εταιρεία Vantage Towers Greece, δίνοντας παράλληλα έμφαση στη σημασία της κυβερνοασφάλειας.

Με τίτλο «Connect Smart: Gain Customers – Increase Enterprise Values», η ημερίδα πραγματοποιήθηκε

χθες στο ξενοδοχείο Grande Bretagne, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Αθανάσιου Στάβερη και εκπροσώπων εταιρειών. Ανοίγοντας τις εργασίες της ημερίδας, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Vantage Towers, Αθανάσιος Έξαρχος, υπογράμμισε πως τα τελευταία χρόνια η πανδημία του κορωνοϊού αποτέλεσε απλά το έναυσμα για να ακολουθήσει μια αλματώδης πρόοδος στον τομέα του ψηφιακού μετασχηματισμού σε παγκόσμιο επίπεδο, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα:

«Και το ευτυχές γεγονός είναι ότι η χώρα μας δεν έμεινε πίσω στην προσπάθεια αυτή». To «Connect Smart» Roadshow από την Vantage Towers Greece συνεχίζεται σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα