Για άλλη μια χρονιά, μεγάλη νικήτρια η Περιφέρεια

Τα Regional Media Awards, τα βραβεία για τα πιο καινοτόμα Περιφερειακά και Τοπικά Μέσα που διοργανώνονται από το περιοδικό Marketing Week, ανακοινώνουν, για άλλη μια χρονιά, τους νικητές τους και αναδεικνύουν τις βέλτιστες πρακτικές του χώρου.

Φέτος, τα Regional Media Awards, με νέα δομή, εστίασαν στο κάθε Μέσο ξεχωριστά, με τρόπο που ενισχύει το benchmarking. Τύπος, Ραδιοφωνικοί και Τηλεοπτικοί Σταθμοί
και

Ψηφιακά Μέσα διεκδίκησαν τη διάκριση
για το έργο τους.

Τα χρυσά βραβεία, λοιπόν, απέσπασαν οι:

«Κυκλαδική» Ημερήσια ΕφημερίδαΕφημερίδα «Ελευθερία»xtypos.grBest 103.1TRT TV & Radio TRTInpoint ProductionsIonian TV & Istros ProductionGRTimes.grSkiathoslife.grNouPourhodes.online.

Τις υποψηφιότητες αξιολόγησε Κριτική Επιτροπή αποτελούμενη από 23 καταξιωμένα στελέχη, υπό την προεδρία της Δημοσιογράφου και Πρόεδρου της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων, Σάγιας Τσαουσίδου.

Η Πρόεδρος των Regional Media Awards δήλωσε σχετικά: «Τα βραβεία για τον Περιφερειακό Τύπο δίνουν προστιθέμενη αξία σε αυτό που λέγεται ενημέρωση και αποτελούν το οξυγόνο της Περιφέρειας. Είναι πολύ σημαντικό να στηρίζονται οι άνθρωποι αυτοί που αγωνίζονται καθημερινά για την ενημέρωση των πολιτών. Με πρωτόλεια ρεπορτάζ και συνεντεύξεις παρουσιάζουν τα νέα που ενδιαφέρουν την τοπική κοινωνία και όχι μόνο. Αξίζει τον κόπο να υποστηριχθούν, όχι μόνο από τους αναγνώστες που αγοράζουν την εφημερίδα ή ενημερώνονται από το διαδίκτυο αλλά και από τις τοπικές επιχειρήσεις και την επίσημη πολιτεία. Σε πανευρωπαϊκό επίπεδο γίνεται μεγάλη προσπάθεια να στηριχθεί ο περιφερειακός Τύπος, μιας και αποτελεί το Μέσο Ενημέρωσης εκατοντάδων χιλιάδων ευρωπαίων πολιτών. Ίσως θα πρέπει να σχεδιαστεί ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα που να μπορέσει να υποστηρίξει αυτή την προσπάθεια.

Σε αυτή την κατεύθυνση δουλεύουμε κι εμείς. Η Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων, της οποίας έχω την τιμή να προεδρεύω σε διεθνές επίπεδο, έχει καταθέσει προτάσεις, προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για την επιβίωση αυτών των Μέσων».

Πίνακας Νικητών

Keywords
Τυχαία Θέματα