Kaizen Gaming: Συνεχής ανάπτυξη για την κορυφαία GameTech εταιρεία

Με επίκεντρο την ολοκληρωμένη και βιώσιμη ανάπτυξη, μας μιλούν για τη φιλοσοφία και στρατηγική της Kaizen Gaming οι Πέτρος Τρουλλινός, Country Manager Greece, Stoiximan, Γιώργος Σκαρλάτος, Director of Business Development, Kaizen Gaming, Νιόβη Καλαντζή, Head of BI & Analytics, Kaizen Gaming, Αλίνα Κουγιούφα, Senior Marketing Manager- New Markets, Kaizen Gaming,

Στέλιος Ασηκόπουλος, Head of Brand Communications, Kaizen Gaming, και Γιώργος Μποζάς, Marketing Manager Greece & Cyprus, Stoiximan.

MW: Ας ξεκινήσουμε με έναν σύντομο… απολογισμό. Πώς θα χαρακτηρίζατε τη μέχρι σήμερα πορεία της Kaizen Gaming; Ποια ορόσημα εντοπίζετε
στην ιστορία της;

Πέτρος Τρουλλινός: Η πορεία της Kaizen Gaming μέχρι σήμερα χαρακτηρίζεται από συνέπεια στη στρατηγική και τις αξίες της. H φιλοσοφία της συνεχούς βελτίωσης που υπάρχει ακόμη και στο όνομά μας αποτελεί το north star ώστε να είμαστε σήμερα μια από τις μεγαλύτερες GameTech εταιρείες στον κόσμο. Από πολύ νωρίς, όταν και ξεκίνησε η λειτουργία της Kaizen Gaming, αντιληφθήκαμε ότι ο μόνος τρόπος για να εξελιχθούμε ήταν να δημιουργήσουμε τη δική μας τεχνολογία. Μπήκαμε λοιπόν σε μια διαρκή και απαιτητική διαδικασία, η επιτυχία της οποίας μας επιτρέπει σήμερα να είμαστε γρήγοροι, ευέλικτοι και ανεξάρτητοι. Κυρίως όμως μας επιτρέπει να επεκταθούμε διεθνώς, με ταχύτητα, έχοντας τον έλεγχο της λειτουργίας των προϊόντων και υπηρεσιών μας.

Η διαρκής επένδυση στην τεχνολογία αποδεικνύει τη διαρκή προσαρμογή της Kaizen Gaming στις τεχνολογικές εξελίξεις, ενισχύοντας την καινοτομία στη βιομηχανία μας. Αν μιλήσουμε λοιπόν για ορόσημα, η ανάπτυξη της δικής μας τεχνολογικής πλατφόρμας αποτελεί σημείο καμπής για την εξέλιξή μας. Πέρα από την τεχνολογία όμως, τη διαφορά την κάνουν οι άνθρωποι. Με βασική αξία το #oneteam, η Kaizen Gaming, από τα πρώτα βήματα της λειτουργίας της, επενδύει στην εφαρμογή πολιτικών που προωθούν τη δημιουργία ενός παραγωγικού περιβάλλοντος εργασίας, στο οποίο αναπτύσσονται έννοιες όπως η διαφορετικότητα, ο σεβασμός και η εμπιστοσύνη. Ενδεικτικό παράδειγμα, από τους εργαζομένους που συμμετείχαν στην έρευνα του Best Workplace in Tech, το 90% δηλώνει ότι μπορεί να διατηρεί την αυθεντικότητά του, καθ’ όλη τη διάρκεια της εργασίας του, ενώ το 90% θεωρεί ότι, ανεξάρτητα από τη θέση εργασίας και το τμήμα που εργάζεται, αισθάνεται ισότιμο μέλος της ομάδας. Στην Κaizen Gaming αναγνωρίζουμε πως η επιτυχία συνδέεται με τη χαρά και την ικανοποίηση των ανθρώπων μας. Αυτή η προσέγγιση διαμορφώνει ένα θετικό και συνεκτικό εργασιακό περιβάλλον.

Σημαντικά ορόσημα στην ιστορία μας η διεύρυνση σε νέες χώρες και η ενίσχυση της επιρροής μας σε διεθνές επίπεδο. Σήμερα έχουμε παρουσία σε τέσσερις ηπείρους και το πλάνο ανάπτυξης βρίσκεται σε εξέλιξη. Είναι αναμφισβήτητα μια σημαντική πρόκληση να επεκτείνεσαι σε νέες αγορές, κρατώντας ταυτόχρονα την ηγετική σου θέση στις αγορές που ήδη δραστηριοποιείσαι. Η δημιουργία του Kaizen Campus αποτελεί επίσης ένα σημαντικό milestone που αποτύπωσε νομίζω με εμφατικό τρόπο τη δέσμευσή μας για συνεχή ανάπτυξη και εξέλιξη. Τέλος, ειδικά και για τη Stoiximan, η σύνδεσή μας ως επίσημου χορηγού του UEFA EURO 2024 παράλληλα με αυτήν του Betano, αποτελεί ορόσημο όχι μόνο για την εταιρεία αλλά για ολόκληρη τη βιομηχανία μας, καθώς αποτελεί μια σημαντική ακόμη πρωτιά για την Kaizen Gaming.

Τι περιλαμβάνει η αναπτυξιακή στρατηγική της εταιρείας;

Γιώργος Σκαρλάτος: Η αναπτυξιακή στρατηγική της Kaizen Gaming αντικατοπτρίζει μια εξαιρετικά σφαιρική και συνεκτική προσέγγιση ως προς την εξέλιξη της εταιρείας. Ένα από τα θεμέλια αυτής της στρατηγικής είναι η προσήλωσή μας στους ανθρώπινους πόρους. Μέσω πρωτοβουλιών εκπαίδευσης και ανάπτυξης, η Kaizen Gaming διαμορφώνει ένα περιβάλλον εργασίας όπου η ευημερία των εργαζομένων αποτελεί προτεραιότητα και η εξέλιξη πραγματικότητα.

Ένας δεύτερος πυλώνας της στρατηγικής μας αφορά στην περαιτέρω ανάπτυξη της δικής μας τεχνολογίας, καθώς η εταιρεία επενδύει διαρκώς για να παραμείνει πρωτοπόρα και ανταγωνιστική σε έναν χώρο που εξελίσσεται ραγδαία. Η ένταξη του ΑΙ είναι καθοριστική για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους πελάτες μας αλλά και την απλοποίηση διαδικασιών.

Η διεθνής μας επέκταση αποτελεί ένα ακόμη κομβικό σημείο της στρατηγικής μας. Θέλουμε να έχουμε παρουσία σε πολλές αγορές και με ποικιλία προϊόντων που θα δημιουργούν ένα υγιές οικονομικό μείγμα για την εταιρεία που θα της επιτρέπει την περαιτέρω ανάπτυξή της. Η αξιοποίηση των πρεσβευτών μας αποτελεί έναν σημαντικό τομέα στην ενίσχυση της εικόνας μας και στην προβολή των κοινών μας αξιών και χαρακτηριστικών. Παράλληλα, θέλουμε να ενισχύσουμε την ψυχαγωγική διάσταση στην εμπειρία των πελατών μας.

Τέλος, η στρατηγική περιλαμβάνει πρωτοβουλίες στον τομέα της κοινωνικής ευθύνης, αποδεικνύοντας τη δέσμευση της Kaizen Gaming προς τη βελτίωση της κοινωνίας και του περιβάλλοντος στο οποίο ζούμε και αναπτυσσόμαστε. Μέσα από αυτήν την ποικίλη στρατηγική, η εταιρεία αναδεικνύει τη δέσμευσή της προς μια ολοκληρωμένη και βιώσιμη ανάπτυξη.

Έχετε ήδη προαναγγείλει το πρόγραμμα «2626». Τι ακριβώς περιλαμβάνει και σε ποιο χρονικό ορίζοντα;

Γ.Σ.: Το πρόγραμμα 2626 είναι το στρατηγικό πλάνο γεωγραφικής επέκτασης της Kaizen Gaming σύμφωνα με τον οποίο η εταιρεία μέχρι το 2026 θα έχει παρουσία σε 26 αγορές σε όλο τον κόσμο. Σήμερα τόσο στην Ελλάδα όσο και εκτός συνόρων, διατηρούμε παρουσία σε 13 αγορές του κόσμου και σε γεωγραφικές περιοχές όπως αυτές της Ευρώπης και της Λατινικής Αμερική όπου η Kaizen Gaming συνεχίζει να αναπτύσσεται. Χώρες της Αφρικής και της Λατινικής και Κεντρικής Αμερικής αποτελούν περιοχές όπου υπάρχει ενδιαφέρον, ενώ στο επίκεντρο της ανάπτυξης για τα επόμενα χρόνια βρίσκονται περιοχές που μπορούν να προσφέρουν πολλαπλά οφέλη για την επιχειρηματική δραστηριότητα της εταιρείας. Ο προγραμματισμός μας προβλέπει την επέκταση σε 3 με 4 νέες αγορές ανά έτος.

Η τεχνητή νοημοσύνη έχει ενταχθεί στο στρατηγικό σας πλάνο; Σε ποιους τομείς σκοπεύετε να την αξιοποιήσετε;

Π.Τ.: Το ΑΙ αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να κάνουμε ένα άλμα προς τα εμπρός, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να βελτιώσουν την παραγωγικότητα, την εξωστρέφεια αλλά και τη δημιουργικότητά τους. Η τεχνητή νοημοσύνη δεν έρχεται να αντικαταστήσει τους ανθρώπους αλλά τον παραδοσιακό τρόπο δουλειάς. Όσον αφορά στην Kaizen Gaming, η εταιρεία επιδιώκει να αξιοποιήσει λύσεις τεχνητής νοημοσύνης προκειμένου να βελτιώσει την εμπειρία των πελατών της, να αυξήσει την παραγωγικότητά της και να δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα. Πρόκειται για έναν πολύ ανταγωνιστικό κλάδο και θέλουμε να αξιοποιούμε εργαλεία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Τεχνολογική μας προτεραιότητα συνιστά ο αυτοματισμός των υποδομών και των εφαρμογών μας και η διαρκής επένδυση σε τεχνολογίες Artificial Intelligence & Machine Learning, και σε καινοτομίες στις πλατφόρμες διαχείρισης Big Data.

Έτσι, λοιπόν, εντοπίσαμε και επενδύσαμε νωρίς στην τεχνητή νοημοσύνη και αποδείχθηκε ότι ήταν μια επιλογή που έχει φέρει σημαντικά οφέλη για το προϊόν και τους πελάτες μας. Αναλυτικότερα, μετασχηματίσαμε τα δεδομένα μας και επενδύσαμε σε AI τεχνολογίες και Big Data υποδομές προκειμένου να λαμβάνουμε αποφάσεις βάσει δεδομένων, να αυτοματοποιήσουμε εσωτερικές διεργασίες και να εξατομικεύσουμε την εμπειρία των πελατών. Καταφέραμε να εξυπηρετούμε χιλιάδες συναλλαγές το δευτερόλεπτο και έναν τεράστιο όγκο ιστορικών δεδομένων, να αναπτύσσουμε εφαρμογές Τεχνητής Νοημοσύνης σε πραγματικό χρόνο που προσφέρουν εξατομικευμένες δυνατότητες, αυτοματοποιημένες υπηρεσίες και ανιχνεύουν δυσλειτουργίες. Ταυτόχρονα, είμαστε περήφανοι που εκμεταλλευόμαστε εδώ και χρόνια την ΑΙ τεχνολογία για την ασφάλεια και την καλύτερη εμπειρία διασκέδασης των χρηστών μας, η οποία θέλουμε πάντοτε να κινείται στα όρια που ο καθένας έχει ορίσει για να απολαμβάνει το παιχνίδι. Έτσι, αναπτύξαμε ένα σύστημα Artificial Intelligence Detection, όπου αναγνωρίζουμε δυνητικές προβληματικές συμπεριφορές και μοτίβα που μπορεί να οδηγήσουν σε τέτοιες. Η πληροφορια αυτή διαχέεται στους Responsible Gaming ambassadors μας οι οποίοι είναι εκπαιδευμένοι για να πραγματοποιούν σχετικές επικοινωνίες και να προλαμβάνουν αντίστοιχα φαινόμενα με μια πληθώρα τεχνικών και συμπεριφορών τρόπων.

H Stoiximan είναι το πιο αναγνωρίσιμο brand στην ελληνική αγορά. Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας σας και ποια είναι τα πλάνα σας για να διατηρήσετε αυτή την επιτυχία;

Γιώργος Μποζάς: Στην Κaizen Gaming έχουμε μια «Customer first» προσέγγιση στον τρόπο λειτουργίας μας. Όλα γίνονται για τους πελάτες μας και αυτή η προσήλωση αντικατοπτρίζεται στη διαρκή μας προσπάθεια να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία διασκέδασης σε εκείνους. Σε όλα τα touchpoints μαζί τους, από το αμιγές προϊόν σε Στοίχημα και Καζίνο, έως και τον τρόπο που επικοινωνούμε μαζί τους, είτε εμπορικα (Marketing) είτε σε επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών (Customer Support, Συναλλαγές, Έλεγχος εγγράφων κ.τ.λ.), αλλα και στο σημείο που τέμνονται όλα αυτά (CRM, UI/UX), οι πελάτες είναι πάντοτε στο επίκεντρο. Εχουμε αναπτύξει τρόπους για να τους «ακούμε» περισσότερο, και οι ανάγκες τους να μπαίνουν κανονικά στα διάφορα roadmaps μας προς υλοποίηση. Επιπλέον, επιθυμούμε πάντα η σύνδεση αυτή με τους χρήστες μας να λαμβάνει χώρα και στη μεγαλύτερη κοινή μας συνισταμένη και αγάπη, τα sports. Αυτό αντικατοπτρίζεται και στις μοναδικές χορηγικές συμφωνίες που επιτυγχάνουμε για να βρισκόμαστε διαρκώς δίπλα στους φίλους του αθλητισμού με στόχο την ενδυνάμωση του brand. Πρόσφατο παράδειγμα η χορηγία του UEFA EURO 2024, που αποτελεί την πρώτη φορά στην ιστορία της UEFA που συνεργάζεται με μία εταιρεία GameTech και ένα ελληνικό brand για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Επιπλέον, η επιτυχία μας οφείλεται και στους ανθρώπους μας που μοιράζονται το πάθος για συνεχή βελτίωση σε όλους τους τομείς. Η δέσμευση προς τη συνεχή ανάπτυξη και βελτίωση αποτελεί κομβικό στοιχείο της εταιρικής μας κουλτούρας. Τέλος, οι συνεργάτες και οι συνεργασίες αποτελούν σημαντικό κομμάτι της επιτυχημένης πορείας της Stoiximan. Η δημιουργία θετικών σχέσεων και στενών συνεργασιών συμβάλλει στη σταθερότητα και την ανάπτυξή μας σε έναν πολύ ανταγωνιστικό κλάδο.

Πώς τα Data & Analytics μπορούν να καθορίσουν τη στρατηγική μιας σύγχρονης τεχνολογικά εταιρείας και να προωθήσουν την ανάπτυξη της;

Νιόβη Καλαντζή: Στην Kaizen Gaming, τα Data & Analytics διαδραματίζουν κεντρικό ρόλο στη διαμόρφωση της στρατηγικής της εταιρείας και στην ραγδαία ανάπτυξής της. Μέσα από λεπτομερείς αναλύσεις δεδομένων πελατών, αποκτάμε βαθιές γνώσεις σχετικά με τη συμπεριφορά, τις προτιμήσεις και τις τάσεις των χρηστών. Αυτό μας επιτρέπει να προσαρμόζουμε το προϊόν και τις προσφορές μας, θέτοντας στο επίκεντρο την εμπειρία του πελάτη και στοχεύοντας σε εξατομικευμένες εμπειρίες παιχνιδιού που ανταποκρίνονται στις ατομικές προτιμήσεις των παικτών. Η ενσωμάτωση της Τεχνητής Νοημοσύνης ενισχύει αυτές τις δυνατότητες, βελτιστοποιώντας τις διαδικασίες και ενισχύοντας τη συνολική αποτελεσματικότητα των λειτουργιών της εταιρείας.

Στον ανταγωνιστικό χώρο του online gaming, η Kaizen Gaming αξιοποιεί στρατηγικές που βασίζονται σε δεδομένα όχι μόνο για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πελατών αλλά και να τις ξεπεράσει. Έχοντας σαν άξονα την ανάγκη για συνεχή εξέλιξη και τεχνολογική καινοτομία, διασφαλίζει μια πελατοκεντρική προσέγγιση που ενισχύει την αφοσίωση των παικτών και οδηγεί σε βιώσιμη ανάπτυξη σε όλες τις αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται.

Η συνέργεια των Big Data, Analytics & AI έχει γίνει ακρογωνιαίος λίθος για τις στρατηγικές αποφάσεις της εταιρείας, ενισχύοντας μια κουλτούρα συνεχούς βελτίωσης και παραμένοντας μπροστά στο διαρκώς εξελισσόμενο οικοσύστημα του iGaming.

Ποια είναι η marketing στρατηγική σας όταν μπαίνετε σε μία καινούργια αγορά;

Αλίνα Κουγιούφα: Υπάρχουν πολλά ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν στον σχεδιασμό μιας marketing στρατηγικής για επέκταση σε νέα αγορά. Δεν είναι το ίδιο να εισάγεις ένα νέο brand που είναι ήδη γνωστό από άλλες αγορές από το να εισάγεις ένα εντελώς νέο. Η εφαρμογή ενός πλάνου απαιτεί βαθιά ανάλυση και κατανόηση της κατάστασης. Αν και μπορεί να φαίνεται σαν κοινή λογική, δεν είναι πάντα έτσι. Πρέπει να καταλάβουμε το νομοθετικό πλαίσιο γύρω από το tech gaming και την κοινωνικοοικονομική κατάσταση μιας χώρας, την αναγνώριση της σωστής τοποθέτησης του brand στην αγορά, το επίπεδο ωριμότητάς της, τον ανταγωνισμό και στο επίκεντρο όλων τον δυνητικό καταναλωτή. Υπάρχουν πολλές μεταβλητές που μπορεί να διαφέρουν από χώρα σε χώρα. Και για αυτό δεν υπάρχει στρατηγική «κονσέρβα». Το πρώτο και βασικό βήμα είναι το κομμάτι της έρευνας λοιπόν. Όπου εξετάζεις όλα τα παραπάνω. Το επόμενο βήμα είναι να σχεδιαστούν σαφείς στόχοι σε ευθυγράμμιση με τους στόχους της εταιρείας. Στόχους συγκεκριμένους, επιτεύξιμους και επίκαιρους που επιτρέπουν να παρακολουθείς την εξέλιξη του πλάνου και να προσαρμόζεται όπου κρίνεται απαραίτητο. Το τρίτο βήμα είναι η εύρεση των σωστών τοπικών συνεργατών σε επίπεδο agencies που έχουν την απαιτούμενη εξοικείωση με την τοπική αγορά και θα εξασφαλίσουν μία εξατομικευμένη υπηρεσία βάσει των αναγκών της. Αμέσως μετά, o σχεδιασμός της καμπάνιας. Μιας καμπάνιας που θα μπορέσει να συνδεθεί ο τοπικός καταναλωτής και ταυτόχρονα να ξεχωρίσει ανάμεσα σε τόσες άλλες. Άλλωστε, ζούμε σε μία εποχή όπου «Product is the King; Content is the Queen». Τέλος, ενώνοντας όλα τα κομμάτια σχεδιάζεις ένα ολιστικό marketing πλάνο με ξεκάθαρους βραχυπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους στόχους και αντίστοιχες τακτικές.

Πώς καταφέρνετε να χτίσετε το brand και να το κάνετε αναγνωρίσιμο σε ένα τόσο ανταγωνιστικό περιβάλλον;

Α.Κ.: Το να χτίσεις ένα brand σε μία νέα ανταγωνιστική αγορά απαιτεί μεθοδικότητα, συνέπεια, ικανότητα προσαρμογής και resources. Χρησιμοποιώντας ως βάση τα όσα περιγράψαμε νωρίτερα υπάρχουν αρκετές τακτικές πίεσης στο να χτίσεις brand awareness και το πιο σημαντικό brand distinctiveness. Ας αναφέρουμε 3 σημαντικές τακτικές που ακολουθούμε σε όλες τις νέες αγορές:

Μεγάλες και σημαντικές αθλητικές χορηγίες που χτίζουν γρήγορα και σε μεγάλη κλίμακα το awareness του brand και ταυτόχρονα το credibility.

Στοχευμένες Always-on καμπάνιες με προτεραιότητα να εξασφαλίζουμε παρουσία σε σημαντικές αθλητικές και εμπορικές στιγμές που έχουν νόημα για τον τοπικό καταναλωτή μας με προσαρμοσμένο περιεχόμενο στα αντίστοιχα κανάλια που βρίσκεται.

Brand Distinctiveness – Σίγουρα το να έχεις ένα δυνατό προϊόν σου δίνει ένα πλεονέκτημα διαφοροποίησης από τον ανταγωνισμό. Το μεγάλο στοίχημα όμως είναι να σχεδιάσεις στοιχεία που ξεχωρίζουν την μάρκα από τον ανταγωνισμό. Η ιδιαιτερότητα της εύκολης αναγνώρισης του brand ανάμεσα σε τόσα άλλα. Η ικανότητα να ξεχωρίζει οπτικά ώστε οι καταναλωτές να μπορούν να το αναγνωρίσουν εύκολα και σταδιακά να αποτυπώνεται στο μυαλό τους. Αυτό σχετίζεται με το όνομα, λογότυπο, slogan, tone of voice, χρωματική παλέτα, jingles, ambassadors κ.ά. Η στρατηγική μας δεν βασίζεται μόνο στη διαφοροποίηση αλλά και στο να εξασφαλίζουμε ότι γινόμαστε αντιληπτοί ανάμεσα σε ένα βομβαρδισμό από ανταγωνιστικό περιεχόμενο τόσο στα above όσο και στα below the line σημεία επικοινωνίας μας. Και κάπως έτσι να είσαι στην Top of Mind λίστα του καταναλωτή και προσεχώς και στο repertoire του.

Τέλος, είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι έχουμε μία σημαντική εμπειρία στις πλάτες μας μετά από λανσαρίσματα σε 13 αγορές παγκοσμίως. Δίνοντάς μας την ευκαιρία να κρατάμε σημαντικά learnings από κάθε πλάνο συνδεδεμένο με ένα από τα πιο σημαντικά values της εταιρείας μας, αυτό του continuous improvement. Learnings που εφαρμόζουμε σε κάθε νέα αγορά που μπαίνουμε με στόχο να γινόμαστε καλύτεροι και πιο αποτελεσματικοί.

Ποιοι είναι οι στόχοι σας για Stoiximan και Betano για τη χρονιά που μόλις ξεκίνησε;

Στέλιος Ασηκόπουλος: Oι στόχοι μας για τα brands Stoiximan και Betano είναι πολλαπλοί και φιλόδοξοι. Στο πλαίσιο του Betano, στοχεύουμε να καταστήσουμε το brand το πιο αναγνωρίσιμο σε όλες τις αγορές που δραστηριοποιούμαστε, βασιζόμενοι στις αξίες μας, την προσφερόμενη ψυχαγωγική μας πρόταση και τη συνεχή εστίαση στην εμπειρία του πελάτη. Στοχεύουμε επίσης στην αποτελεσματική υλοποίηση του σχεδίου της χρονιάς, βασιζόμενοι στη στρατηγική μας «2626». Ως χορηγοί του Euro και με τα δυο brands, έχουμε τη φιλοδοξία να προσφέρουμε την απόλυτη εμπειρία στους πελάτες μας. Ετοιμαζόμαστε να προσφέρουμε μοναδικές εκδηλώσεις και περιεχόμενο, καθώς παίζεται το Euro, με σκοπό να καταστήσουμε την παρακολούθηση του πρωταθλήματος μία αξέχαστη εμπειρία για τους φίλους του αθλητισμού.

Τέλος, μέσω του CSR line up μας, σκοπεύουμε να ενισχύσουμε περαιτέρω το θετικό αποτύπωμά μας στην κοινωνία. Με δράσεις που υποστηρίζουν την κοινότητα και προωθούν την κοινωνική ευθύνη, επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε θετική αλλαγή και να είμαστε πρωτοπόροι στον τομέα της ΕΚΕ, αντικατοπτρίζοντας τη δέσμευσή μας για βιώσιμη ανάπτυξη και θετική επίδραση στην κοινωνία.

Keywords
εταιρεία, εταιρεία, business, head, analytics, cyprus, star, tech, uefa, euro, υγιές, ελλαδα, big, data, support, crm, sports, οφείλεται, προσφορες, online, αφοσίωση, νέα, king, queen, voice, top, csr, εκε, σταση εργασιας, αξια, Καλή Χρονιά, αλλαγη ωρας 2012, τελος του κοσμου, κοινωνια, χωρες, βημα, εργαλεια, οροσημο, πλαισιο, προγραμμα, cyprus, star, uefa, αγαπη, αγορα, αμερικη, αφοσίωση, βιωσιμη αναπτυξη, βρισκεται, γινει, γινονται, δικη, ευκαιρια, ευκολα, υπαρχει, εκε, εξελιξη, εξοικειωση, εξωστρεφεια, εποχη, επιτυχια, ερευνα, ερχεται, εστιαση, ετος, ευημερια, ευθυνη, ευθυγραμμιση, εφαρμογες, τεχνολογια, ιδιο, υπηρεσια, υπηρεσιες, θετικο, κλιμακα, λειτουργια, μυστικο, μυαλο, νοημοσυνη, νοημα, παντα, ονομα, ορια, οπτικα, οφείλεται, παθος, περιβαλλον, πλατφορμες, ρολο, σεβασμος, σιγουρα, τμημα, υλοποιηση, φορα, χαρα, αγορες, analytics, ασφαλεια, βηματα, business, big, csr, data, εφαρμογη, euro, γνωσεις, head, χωρα, κομματι, μπροστα, ογκο, sports, παιχνιδι, support, tech, online, top, υγιές, ξεκινησε, voice
Τυχαία Θέματα