Οι χορηγίες ομάδων της Novibet σε καμπάνια της 4 Wise Monkeys

Η Novibet, σε συνεργασία με τη 4 Wise Monkeys, δημιούργησε τη νέα της καμπάνια για τη χορηγία ομάδων της Ελλάδας και του εξωτερικού. H ταινία αναδεικνύει βασικές προσωπικότητες του ποδοσφαίρου, δίνοντας έμφαση στους ποδοσφαιριστές της κάθε ομάδας.

Περιλαμβάνει δε πλάνα από μια μπάλα με το logo της Novibet, «ψαλιδάκια», σουτ και την ανταλλαγή της μπάλας μεταξύ των παικτών.

Το δε μήνυμα της καμπάνιας, «To παιχνίδι μάς ενώνει», έχει σκοπό να υπενθυμίσει πως η Novibet δεν χορηγεί μόνο ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού, αλλά γίνεται και υποστηρικτής του παιχνιδιού χωρίς βία.

Την παραγωγή και το animation της καμπάνιας ανέλαβε η Stefi Productions με σκηνοθέτη τον Στάθη Μουρδουκούτα, τα εφέ από πλευράς σχεδιασμού η Faze, ενώ την επιμέλεια του ήχου η Musou Music Group. Σημειώνεται ότι η Novibet στηρίζει ομάδες όπως οι Άρης, Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης, Παναιτωλικός, Βόλος, ΠΑΣ Γιάννενα, Πανσερραϊκός και Κηφισιά, καθώς και Ομόνοια Κύπρου, Fortaleza (Βραζιλία), Emelec (Εκουαδόρ) και Huachipato (Xιλή).

Keywords
Τυχαία Θέματα