Τα αστέρια λάμπουν στο Μιλάνο

Η αναμέτρηση της Μίλαν με τη Μπαρτσελόνα είναι αυτή που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα του Champions League, ενώ η Γαλατάσαραϊ του Ντιντιέ Ντρογκμπά υποδέχεται στην Κωνσταντινούπολη τη Σάλκε.

Μια από τις πλέον παραδοσιακές μονομαχίες στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο θα διεξαχθεί στο «Σαν Σίρο», με τους «ροσονέρι» να υποδέχονται τους «μπλαουγκράνα».

Μπορεί να μην έχει την αίγλη του παρελθόντος, όμως, η Μίλαν έχει αρχίσει να δείχνει... ανανεωμένη. Με ένα σερί αήττητων αγώνων στο ιταλικό

πρωτάθλημα οι «ροσονέρι» έχουν αρχίσει να συνέρχονται και δείχνουν φορμαρισμένοι περιμένοντας τους Καταλανούς που είναι χωρίς αμφιβολία το φαβορί όχι μόνο για το αποψινό παιχνίδι.

Η ομάδα του Αλέγκρι δεν θα έχει στην ενδεκάδα τον Μπαλοτέλι, ενώ ο Νάιτζελ Ντε Γιόνγκ έχει πρόβλημα στον αστράγαλο και θα είναι εκτός. Το θετικό για τον προπονητή της Μίλαν είναι πως θα επιστρέψει ο Ελ Σαράουι αλλά και ο Πατσίνι στην επιθετική γραμμή της ομάδας.

Την ίδια ώρα, οι «μπλαουγκράνα» ταξίδεψαν στο Μιλάνο χωρίς τους Αντριάνο, Αμπιντάλ και Βίγια, που έχουν προβλήματα, με τον Τσάβι όμως να είναι κανονικά στην αποστολή.

Στην άλλη αναμέτρηση της αποψινής βραδιάς, όλα κινούνται στο ρυθμό του Ντρογκμπά. Μετά το πρώτο γκολ του περσινού απόλυτου πρωταγωνιστή του Champions League, με τη φανέλα της Γαλατάσαραϊ στο πρωτάθλημα της Τουρκίας, ήρθε η ώρα για την πρώτη του συμμετοχή στην ενδεκάδα της ομάδας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.


Στα θετικά για τους Τούρκους το γεγονός ότι θα επιστρέψουν στην αποστολή οι Έμπουε και Σάμπρι Σαρίογλου, όχι όμως και οι Ουιφαλούσι και Ελμάντερ που έμειναν εκτός.

Την ίδια ώρα η Σάλκε είναι στην Κωνσταντινούπολη χωρίς τους Κυριάκο Παπαδόπουλο, Ατσούτο Ουτσίντα, Ιμπραΐμ Αφελάι και Τσιπιράν Μαρικά, λόγω τραυματισμών, ενώ επιστρέφει ο Κλας Γιάν Χούντελαρ.

Σέντρα στις 21.45 και στις δύο αναμετρήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα