Το χρονικό μιας υπογραφής

Ο Ουίλι Χένες αποκάλυψε γαργαλιστικές λεπτομέρειες για το πως επιτεύχθηκε η συμφωνία με τον Πεπ Γκουαρδιόλα, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μπάγερν Μονάχου.

Αναμφίβολα η πρόσληψη του Πεπ Γκουαρδιόλα αποτέλεσε ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της χρονιάς στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Ο πρώην τεχνικός της Μπαρτσελόνα, μετά από ένα διάστημα ξεκούρασης καλείται να συνεχίσει την τρομερή δουλειά που γίνεται στο σύλλογο της Βαυαρίας, έχοντας την απόλυτη στήριξη των πάντων.

Πώς όμως οι δύο πλευρές έφτασαν στη συμφωνία; Ο Ουίλι Χένες με δηλώσεις του στη Sport Bild έδωσε όλο το παρασκήνιο!
Η συμφωνία ολοκληρώθηκε στις 20 Δεκεμβρίου στη Νέα Υόρκη. Ο Χένες αποκάλυψε ότι ο Καταλανός είχε ήδη συναντηθεί με τον Γκουαρδιόλα το προηγούμενο φθινόπωρο, ενώ από τότε ο αδερφός και ατζέντης του Πεπ είχε ταξιδέψει αρκετές φορές στο Μόναχο με απόλυτη μυστικότητα. Όσον αφορά τη συνάντηση της 20ης Δεκέμβρη, ο Χένες είπε: «Ο Πεπ ζήτησε να με δει. Ήθελα να συναντηθούμε σε ένα μέρος που ήξερα εκεί, αλλά εκείνος προτίμησε να στείλει μια μαύρη Λιμουζίνα να με πάρει από το ξενοδοχείο Four Season στην Fifth Avenue. Μπήκα με τον αδερφό του και πήγαμε στο υπόγειο πάρκινγκ του κτηρίου που ζει στο Μανχάταν. Είχα μαζί μου ένα συμβόλαιο, το οποίο είχε υπογράψει ο Ρουμενίνγκε. Μετά από τρίωρη συζήτηση, ο Πεπ είπε: 'Μπορώ να υπογράψω τώρα;' Του απάντησα, βλέποντας την υπέροχη θέα του Σέντραλ Παρκ: 'Τι ωραία ιδέα'. Στη συνέχεια κράτησα το συμβόλαιο κλειδωμένο σε ένα χρηματοκιβώτιο για κάποιες εβδομάδες».

Σχετικά με το τι ρώτησε ο Πεπ στην κουβέντα τους, ο Χένες τόνισε: «
Keywords
Τυχαία Θέματα