Συμμαχία Ανεξάρτητων Ελλήνων - ΣΥΡΙΖΑ για να μην εκλεγεί Πρόεδρος

Για «σαφή συμμαχία» των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τον ΣΥΡΙΖΑ ώστε «να μην εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας και να πάμε σε εκλογές» έκανε λόγο η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, αναφερόμενη στην υπόθεση των καταγγελιών του Π. Χαϊκάλη περί απόπειρας χρηματισμού του.«Αυτά που παρακολουθούμε είναι απίθανα», σχολίασε η κ. Βούλτεψη για να προσθέσει πως πρόκειται για «καθαρά εσωτερική

υπόθεση του κόμματος Καμμένου», υπόθεση από την οποία, όπως είπε, «επωφελείται ο ΣΥΡΙΖΑ».

Η κυβερνητική εκπρόσωπος ανέφερε ακόμη πως είναι η τρίτη απόπειρα που γίνεται για να μην εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μετά την υπόθεση με τους «κουμπαράδες» και την υπόθεση Ξουλίδου.

Αναφερόμενη στους Ανεξάρτητους Έλληνες, η κ. Βούλτεψη σημείωσε ακόμη: «Δεν μπορώ να δεχθώ ότι δεν έδιναν τα στοιχεία στους εισαγγελείς, γιατί θα διέρρεαν. Με αυτή τη λογική δεν θα δούλευε η Δικαιοσύνη ποτέ. Χωρίς στοιχεία δεν μπορούσε να κάνει έρευνα η Δικαιοσύνη».

«Ή έχουμε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, ή δεν έχουμε», συνέχισε η κ. Βούλτεψη και συμπλήρωσε: «τα μνημόνια θα φύγουν εάν όμως υποστεί πλήγμα η Δημοκρατία θέλει δυο-τρεις γενιές για να επανέλθει η εμπιστοσύνη».

ΠΗΓΗ: naftemporiki.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα