Ο Αλ. Δεμερτζόπουλος στον ΑΘΗΝΑ984

O βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Αλέκος Δεμερτζόπουλος, μίλησε την 1/4 στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» και τον Γιώργο Αποστολίδη. Για τις επερχόμενες εκλογές και τη Νέα Δημοκρατία, μεταξύ άλλων είπε:

«Οι επερχόμενες εκλογές θα είναι διαφορετικές από όλες τις άλλες. Η σχέση εμπιστοσύνης -η οποία δεν υπάρχει πια-, είναι το πρόβλημα
το οποίο θα πρέπει να αποκατασταθεί, γιατί αυτή την στιγμή, αν δεν υπάρχει σχέση εμπιστοσύνης, η ψήφος θα είναι κάτι το άγνωστο. Το πρώτο που θα πρέπει να δοθεί στην κοινωνία είναι ότι υπάρχει ένας εθνικός σχεδιασμός και υπάρχει μια προοπτική, χωρίς την ελπίδα πιθανόν να έχουμε πράγματα που δεν τα περιμένει κανείς. Σήμερα, αυτό που οφείλουν τα κόμματα, ενόψει εκλογών -που όπως φαίνεται θα είναι σε λιγότερο από σαράντα ημέρες-, είναι να πειστεί ο πολίτης ότι πρέπει να προσέλθει στις κάλπες. Την επομένη των εκλογών, οφείλει αυτή η χώρα να κυβερνηθεί, να έχει μια κυβέρνηση η οποία θα του έχει πει την αλήθεια προεκλογικά και θα εφαρμόσει όλα αυτά τα οποία ξεκάθαρα και "κρυστάλλινα" έχει πει».

Σε άλλο σημείο είπε: «Υπάρχουν σήμερα κάποιες υποχρεώσεις της χώρας απέναντι στους δανειστές, που τις έχουμε αναλάβει ως πολιτική ηγεσία. Το θέμα είναι αυτή την στιγμή πώς αυτά τα απαιτούμενα θα υλοποιηθούν, ποιος είναι ο τρόπος με τον οποίο θα πετύχουμε αυτούς τους στόχους. Η Νέα Δημοκρατία, μέσα από το οικονομικό της πρόγραμμα, θα πρέπει πια να βρει τους τρόπους, με τους οποίους θα ελαφρύνει το βαρύ φορτίο που έχει αναλάβει ο κάθε πολίτης. Με δυο λόγια, ο πολίτης θέλει να ακούσει αλήθειες, όσο σκληρές και αν είναι πολλές φορές. Δεν θέλει να ακούσει υποσχέσεις, οι οποίες του φαντάζουν απραγματοποίητες και έτσι μόνο μπορούμε να πείσουμε τον πολίτη και να του δώσουμε αυτό που χρειάζεται. Τη βεβαιότητα ότι την επόμενη μέρα θα αρχίσει πια η ανάκαμψη και μια πορεία ακόμα και στις υποχρεώσεις που έχουμε αναλάβει...».

«ΑΘΗΝΑ 9.84» - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα