Ο Τύπος της Δευτέρας

Το θέμα της κεφαλαιακής ενίσχυσης των τραπεζών, η αξιολόγηση της ικανότητας θέσης των δημοσίων υπαλλήλων και το μεταναστευτικό, είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα σημερινά πρωτοσέλιδα.Πρωτοσέλιδος βασικός τίτλος:

   

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Υγειονομική βόμβα έτοιμη να εκραγεί!..».

Η εφημερίδα γράφει ότι «και ξαφνικά οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ, Χρυσοχοΐδης - Λοβέρδος

ανακάλυψαν τη βόμβα μεγατόνων που βρίσκεται στην καρδία της ελληνικής κοινωνίας και λίγο πριν τις εκλογές παίρνουν άρον-άρον μέτρα θέτοντας σε κατάσταση συναγερμού όλες τις υπηρεσίες για το καλό της δημόσιας υγείας».

   

ΑΥΡΙΑΝΗ: «Αποτελείωσε την Ελλάδα ο Γιωργάκης και εγκλημάτησε σε βάρος του λαού»

Η εφημερίδα τονίζει ότι «τεράστιες ευθύνες και στους υπουργούς και στους βουλευτές που χειροκροτούσαν κάθε ανεκδιήγητη απόφαση του πρώην πρωθυπουργού που οδήγησε την χώρα συνειδητά στη χρεοκοπία».

   

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Διώχνουν τους Ελληνες από τα νοσοκομεία!»

Η εφημερίδα γράφει «την ώρα που το ΕΣΥ καταρρέει, Λοβέρδος και Χρυσοχοΐδης δίνουν τα (ελάχιστα) κρεβάτια νοσηλείας σε αλλοδαπούς με λοιμώδη νοσήματα!».

   

ΕΘΝΟΣ: «Γραπτό τεστ για τους δημοσίους υπαλλήλους»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι «σε γραπτές εξετάσεις θα υποβληθεί το σύνολο των δημοσίων υπαλλήλων εντός τους έτους. Σκοπός είναι η αξιολόγηση της ικανότητάς τους για τη θέση που κατέχουν. Στο πλαίσιο διεξαγωγής του διαγωνισμού επήλθε συμφωνία με τους Γάλλους εμπειρογνώμονες».

   

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: «Λέσχη Μπιλντεμπεργκ και... κολλέγιο Αθηνών κυβερνάνε την Ελλάδα!»

Σύμφωνα με την εφημερίδα «όλως... τυχαίως όσοι αποκτούν σήμερα υψηλά αξιώματα στην πολιτική ζωή του τόπου έχουν αποφοιτήσει από το κολλέγιο της εγχώριας «ελίτ» και έχουν συμμετάσχει στη λέσχη της παγκόσμιας "ελίτ"».

   

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Η Μέρκελ δεν πληρώνει 150 δισ. ευρώ στην Ελλάδα»

Η εφημερίδα γράφει ότι «το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών "αναγνωρίζει τις ευθύνες" του Γ' Ράιχ και "λυπάται για την οδύνη των θυμάτων", αλλά δεν δίνει ούτε ένα ευρώ για πολεμικές αποζημιώσεις και κατοχικό δάνειο».

   

ΕΣΤΙΑ: «Πρωτοφανής πολιτική ρευστότης»

Η εφημερίδα τονίζει ότι «η πολιτική ρευστότης είναι πρωτοφανής. Μόλις 35 ημέρες προ των εκλογών (αν πρόκειται να γίνουν την 6η Μαΐου), καταγράφεται καταποντισμός των δύο μεγάλων κομμάτων με το συνολικό ποσοστό τους να διαμορφώνεται σε 38%».

   

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: «Οι γρίφοι του Ε1 και πώς να αποφύγετε τις παγίδες των τεκμηρίων»

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι «κωδικούς-παγίδες για εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων κρύβουν οι φετινές φορολογικές δηλώσεις. Οι φόροι που θα κληθούν να πληρώσουν με την εκκαθάριση των νέων φορολογικών δηλώσεων εκτοξεύονται στα ύψη, ενώ περισσότερο πλήττονται μισθωτοί και συνταξιούχοι με χαμηλά και μεσαία εισοδήματα».

   

ΤΑ ΝΕΑ: «Άνοιξαν το βυτίο με τα... ρουσφέτια»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι «πόλεμος στον χώρο των μεταφορέων Δημόσιας Χρήσης ξέσπασε ξαφνικά χθες με αφορμή τροπ

Keywords
Τυχαία Θέματα