Έχει κίνητρα ο Παναθηναϊκός

Το τρένο της πρόκρισης για τους «32» του Europa League χάθηκε για τον Παναθηναϊκό, αλλά τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια του ομίλου, αρχής γενομένης από το αποψινό με τη Ντιναμό στη Μόσχα στις 18:00-Novasports 2, μόνο αδιάφορο δεν είναι για τους πράσινους.

Η ευραπαϊκή εικόνα του Παναθηναϊκού, η αναρρίχηση στην κατάταξη της UEFA (όπου έχουν κατρακυλήσει στην

94η θέση) που θα είναι πολύ χρήσιμη εν όψει των επόμενων κληρώσεων, αλλά και το διόλου ευκαταφρόνητο μπόνους, 200.000 ευρώ για τη νίκη και 100.000 ευρώ για την ισοπαλία, προσφέρουν στους παίκτες του Γιάννη Αναστασίου αρκετούς λόγους για να τα δώσουν όλα στην παγωμένη «Arena Khimki».

Στην Αθήνα έχουν μείνει ο Ζέκα που κρίθηκε ανέτοιμος και οι τραυματίες Ατζαγκούν και Καρέλης. Ένα πιθανό σχήμα, αν και ο Γιάννης Αναστασίου κράτησε κλειστά τα χαρτιά του όπως συνηθίζει, είναι: Κοτσόλης, Μπούρμπος, Νάνο, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Λαγός, Δώνης, Μπούι, Πράνιτς, Ντίνας και Κλωναρίδης. Θέση διεκδικούν και οι Πέτριτς και Μέντες. Στην αποστολή είναι ακόμη οι Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Ρισβάνης.

Στον αντίποδα, η Ντιναμό έχοντας κάνει το 4/4 έχει ήδη προκριθεί στους «32», αλλά δεν σταματά εδώ καθώς θέλει και την πρώτη θέση. Ο Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ δεν υπολογίζει τον Ιγκόρ Ντενίσοφ, ενώ αμφίβολος είναι και ο Ματιέ Βαλμπουενά. Τα ρωσικά ΜΜΕ αναφέρουν πως θα γίνουν αρκετές αλλαγές από τη στιγμή που η πρόκριση έχει εξασφαλιστεί.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ισραηλινός Έιταν Σεμέουλεβιτς. Στον άλλο αγώνα του ομίλου, η Εστορίλ φιλοξενεί την Αϊντχόφεν και μόνο με νίκη διατηρεί ελπίδες πρόκρισης ως δεύτερη.

Βαθμολογία
1. Ντιναμό Μόσχας 12 (6-2)
2. Αϊντχόφεν 7 (5-4)
3. Εστορίλ 3 (3-4)
4. Παναθηναϊκός 1 (4-8)

Τελευταία αγωνιστική (11/12)
Παναθηναϊκός-Εστορίλ
Αϊντχόφεν-Ντιναμό Μόσχας

Keywords
Τυχαία Θέματα