Ψάχνει τρίποντο πρόκρισης

Η πρόκριση του ΠΑΟΚ για τους 32 του Europa League περνάει από το Μπορίσοφ, καθώς ο δικέφαλος καλείται στις 20:00- ΑΝΤ1, να πάρει το τρίποντο και στο τέλος της βραδιάς, να είναι κοντά στη βαθμολογία με την Γκενγκάν, ώστε να ρίξει την τελευταία του ζαριά στην Τούμπα με αντίπαλο τη γαλλική ομάδα.
Η μεγαλύτερη δυσκολία για τον ΠΑΟΚ,

δεν έρχεται από την δυναμικότητα της αντιπάλου του αλλά κυρίως η μακρά αγωνιστική αποχή, από ρυθμούς κανονικού αγώνα. Σχεδόν τρεις εβδομάδες, μόνο με προπονήσεις και οικογενειακά διπλά, θα χρειαστεί παραπάνω χρόνος προσαρμογής στο ματς, από ό,τι συνήθως. Πόσο μάλλον που η αναμέτρηση θα διεξαχθεί σε ένα παγωμένο γήπεδο, με καταπονημένο χλοοτάπητα, σε χιονισμένο τοπίο, με την θερμοκρασία κάτω από τους 5 βαθμούς.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης θα έχει στη διάθεσή του τον Αλέξανδρο Τζιόλη, όχι όμως τους Μαντούρο, Μακ, Δεληγιαννίδη, Πόζογλου, Ποζατζίδης, οι οποίοι παρέμειναν στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συνεχίσουν την αποκατάστασή τους. Η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Ντινάμο δεν θα γίνει στο Μινσκ ,αλλά στο Μπορίσοφ στην έδρας της ΜΠΑΤΕ, οπού εκεί αναμένεται να βρίσκεται και ο μεγαλομέτοχος του «Δικεφάλου του Βορρά», Ιβάν Σαββίδης.

Βαθμολογία

Φιορεντίνα 10 (8-1)
Γκινγκάμπ 7 (3-1)
ΠΑΟΚ 4 (5-2)
Ντιναμο Μινσκ 1 (1-11)

Το πρόγραμμα

27 Νοεμβρίου

Ντιναμό Μινσκ-ΠΑΟΚ (20:00)
Γκινγκάμπ-Φιορεντίνα (20:00)

11 Δεκεμβρίου

ΠΑΟΚ-Γκινγκάμπ (22:05)
Φιορεντίνα-Ντιναμό (22:05)

Keywords
Τυχαία Θέματα