Αποφασίζουν σήμερα για τον αντι-Βάις

Στον Ολυμπιακό μετά την πώληση του Βλάντιμιρ Βάις, βρίσκονται σε σκέψεις για το αν θα προχωρήσουν σε μεταγραφή προκειμένου να αντικαταστήσουν την απώλεια του σλοβάκου, με τα χρονικά περιθώρια να είναι στενά, αλλά με κάποιες περιπτώσεις να είναι προσιτές.
Η τελική απόφαση θα ληφθεί σήμερα από διοίκηση και προπονητή.Τα σενάρια ποικίλουν. Μια πρώτη σκέψη είναι να ενταχθεί από τώρα στην ομάδα ο Δημήτρης Κολοβός, περίπτωση που συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες.

Υπάρχει η περίπτωση του Τζόναθαν
Λεζάρ, για τον οποίο ο Ολυμπιακός έχει κάνει προχωρημένες επαφές για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι. Ο Λεζάρ δεν έχει υπογράψει προς το παρόν στην ομάδα του, οπότε δεν αποκλείεται να γίνει τώρα κίνηση απόκτησής του. Έχει προταθεί στους ερυθρόλευκους ο διεθνής με την Ελπίδων της Γαλλίας, Μαγκαγιέ Γκουεγιέ της Έβερτον .

Επανέρχεται ξανά το όνομα του Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες της Σεβίλης, για τον οποίο στην Ισπανία γράφουν ότι ενδιαφέρεται πολύ ο Μίτσελ, αλλά ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να πάρει κι άλλον παίκτη που έχει παίξει στο φετινό Europa League, καθώς ήδη πήρε τον Μαρκάνο.
Keywords
Τυχαία Θέματα