Αντιδράσεις για την ΕΡΤ

Αντιδράσεις προκαλούν οι πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες σε συνάντηση των αρχηγών των τριών κομμάτων που συμμετέχουν στην κυβέρνηση συζητήθηκε σενάριο προσωρινού κλεισίματος της κρατικής ραδιοτηλεόρασης ώστε να επανασχεδιαστεί εξ αρχής η λειτουργία της με 2.000 λιγότερους υπαλλήλους.

Το θέμα επιστρέφει στην επικαιρότητα, με αφορμή την κυβερνητική δέσμευση απέναντι στην τρόικα για αποχώρηση 4.000 υπαλλήλων εντός του 2013 και 15.000 συνολικά εντός του 2014.

Να διαψευσθούν άμεσα τα σενάρια,
ζήτησε η ΓΣΕΕ. «Η κυβέρνηση υλοποιεί ένα σχέδιο απαξίωσης και συρρίκνωσης της ΕΡΤ και παράλληλης μετατροπής της σε ένα απόλυτα ελεγχόμενο μέσο», σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Να δώσει διευκρινίσεις ο αρμόδιος Υφυπουργός Σίμος Κεδίκογλου, για το εάν υπάρχει έστω και η παραμικρή σκέψη για λουκέτο της Δημόσιας Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης, ζήτησαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Το ΚΚΕ θα βρεθεί απέναντι σε κάθε τέτοια εξέλιξη, όπως επίσης και σε κάθε μορφή ιδιωτικοποίησης και συρρίκνωσης της ΕΡΤ, ανέφερε ο Περισσός.

Εν τω μεταξύ, ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ όπως δήλωσε, επικοινώνησε με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο ο οποίος δήλωσε άγνοια σχετικά με το θέμα.
Keywords
Τυχαία Θέματα