Θέμα παραίτησης Τόσκα έθεσε και ο διευθύνων σύμβουλος της «Αυγής»

17:19 2/8/2018 - Πηγή: Protagon

Μέχρι τώρα οι φωνές της αντιπολίτευσης για παραιτήσεις των υπευθύνων (υπουργών και άλλων) της τραγωδίας στο Μάτι ήταν για το Μαξίμου «τυμβωρυχία» και «στείρα αντιπολίτευση πάνω σε πτώματα»· αυτό επαναλάμβανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, στήνοντας έτσι ένα ηθικολογικό τείχος προστασίας στην εκτεθειμένη από παντού κυβέρνηση. Να που όμως ακόμα και ο διευθύνων σύμβουλος της κομματικής «Αυγής» έχει και αυτός την ίδια γνώμη: κάποιοι θα έπρεπε να έχουν ήδη παραιτηθεί!

Κατ’ αρχάς ο Δημήτρης Στούμπος, εμφανίστηκε στον ΣΚΑΪ. Είναι και αυτό μια πρώτη επικοινωνιακή ήττα για το

Μαξίμου, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ως γνωστόν επιβάλει εμπάργκο στο κανάλι λόγω της κάλυψης της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι.

Ο κ. Στούμπος, λοιπόν, εκδότης της ιστορικής εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, αναφέρθηκε στο θέμα των ευθυνών κυβερνητικών παραγόντων για την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι, αναγνωρίζοντας λάθη στους χειρισμούς και σίγουρα δεν ασπάζεται την κυβερνητική γραμμή ότι όλα έγιναν σωστά. Μίλησε για ολιγωρίες και τόνισε ότι «υποεκτιμήθηκε η ταχύτητα κατεβασιάς της φωτιάς».

Και αφού είπε ότι αν ήταν στη θέση του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Καπάκη θα είχε παραιτηθεί, ζήτησε και από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, να ξανασκεφτεί το θέμα της παραίτησης του: «Ως άνθρωπος, θα έπρεπε να το είχε ξανασκεφτεί» ανέφερε χαρακτηριστικά, παραπέμποντας στην παραίτηση που φέρεται να υπέβαλε ο κ. Τόσκας στον Πρωθυπουργό και δεν έγινε δεκτή.

The post Θέμα παραίτησης Τόσκα έθεσε και ο διευθύνων σύμβουλος της «Αυγής» appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα