Λοβέρδος: Το Κίνημα Αλλαγής είναι reunion ΠΑΣΟΚ και κομματιού ΚΚΕ Εσωτερικού

Ο ετεροκαθορισμός δεν έχει κανένα νόημα για το Κίνημα Αλλαγής και θα είναι μοιραίος συνολικά για το πολιτικό εγχείρημα, εκτίμησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗ.ΣΥ., Ανδρέας Λοβέρδος, κληθείς να σχολιάσει κατά πόσον ο νέος ενιαίος φορέας της Κεντροαριστεράς μπορεί να αποτελέσει στρατηγικό εταίρο της Νέας Δημοκρατίας μετεκλογικά, αλλά και τη στάση που θα τηρήσει έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το Κίνημα Αλλαγής

δεν θα έχει καμία προοπτική εάν ετεροκαθορίζεται και σκέφτεται με ποιον θα πάει μετά τις εκλογές. Είμαστε ένα κόμμα το οποίο θα καθοριστεί αυτόνομα και αυτοτελώς» τόνισε μεταξύ άλλων ο πρώην υπουργός, σε δηλώσεις του στον Real FM.

Επικαλούμενος και όσα είπε κατά την ομιλία του στο συνέδριο του Κινήματος, ο κ. Λοβέρδος υπογράμμισε ότι «πρέπει να ξέρουμε και τι είμαστε εδώ». «Εδώ», είπε, «είμαστε ΠΑΣΟΚ, ΠΑΣΟΚ που ήρθε, έφυγε, ένα ΠΑΣΟΚ που κάνει επανένωση, reunion θα το λέγαμε, ως μάζωξη παλιών συμμαθητών. Ολοι ή είχαν διατελέσει πρωθυπουργοί ή υπουργοί, βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ή ήταν φίλοι με μία παράλληλη πορεία. Και είμαστε και ένα κομμάτι του ΚΚΕ Εσωτερικού με μία παράλληλη πορεία».

«Αυτό είναι το Κίνημα Αλλαγής», είπε ο πρώην υπουργός, «ένας χώρος που έχει γευτεί ό,τι χειρότερο υπάρχει από τον ΣΥΡΙΖΑ, και όταν ήμασταν κυβέρνηση και τώρα που είμαστε αντιπολίτευση… Άρα, ο ετεροκαθορισμός δεν έχει κανένα νόημα, είναι μοιραίος».

Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ ο Μανώλης Χριστοδουλάκης. Ένας νέος και άξιος άνθρωπος με πλούσιο βιογραφικό και σοβαρή πολιτική διαδρομή.
Τον συγχαίρω και του εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία.@Realfm978 pic.twitter.com/BOLGgjABkY

— Andreas Loverdos (@a_loverdos) April 12, 2018

Στη ραδιοφωνική του συνέντευξη, ο Ανδρέας Λοβέρδος αναφέρθηκε και στον νέο γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλη Χριστοδουλάκη. «Ηταν μία εξαιρετική επιλογή», είπε, «έχει ένα εξαιρετικό βιογραφικό, με εξαιρετικές σπουδές. Είναι ένας άνθρωπος νέος, που έχει πάρα πολλά προσόντα, ουσιαστικά και τυπικά. Εχει και τις δυνατότητες πολύ γρήγορα να είναι ένας σοβαρός άνθρωπος, που πραγματικά ανανεώνει το πολιτικό σκηνικό και που δίνει μέλλον και στην παράταξη… Είναι ένα πρόσωπο που μπορεί να συσπειρώσει και να ενώσει».

The post Λοβέρδος: Το Κίνημα Αλλαγής είναι reunion ΠΑΣΟΚ και κομματιού ΚΚΕ Εσωτερικού appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα