Ο Μπεν Αφλεκ εκπληρώνει την τελευταία επιθυμία παιδιού που πάσχει από καρκίνο

Ο νεαρός πρόσφυγας από το Κονγκό, ο Μουκούτα, είναι καρκινοπαθής και βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο, ενώ νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ατλάντα της Τζόρτζια. Οταν ζητήθηκε μέσω τουίτερ να επισκεφθεί τον Μουκούτα στο νοσοκομείο ένας σωσίας του Μπάτμαν, το tweet αυτό έπεσε στην αντίληψη του ηθοποιού Μπεν Αφλεκ. Ο Αφλεκ, μιας και έχει στο παρελθόν ενσαρκώσει τον συγκεκριμένο

υπερ-ήρωα, αποφάσισε να εμφανιστεί ο ίδιος στο αγόρι εκπληρώνοντας την τελευταία επιθυμία του αγοριού.

Σύμφωνα με τηλεγράφημα του ΑΠΕ, ο Αφλεκ έκανε βιντεοκλήση στον Μουκούτα και μίλησε μαζί του. Και δεν έμεινε σε αυτό. Μαθαίνοντας τη συγκινητική του ιστορία, πλήρωσε ο ίδιος το αεροπορικό εισιτήριο της μητέρας του Μουκούτα, ώστε να ταξιδέψει από τη Ζιμπάμπουε και να βρεθεί κοντά στον γιο της.

«Ενας πραγματικός υπερ-ήρωας σε δράση!» ήταν το ενθουσιώδες tweet του Νοσοκομείου, ενώ η απάντηση του ίδιου του Αφλεκ, ήρθε για να προκαλέσει παγκόσμια συγκίνηση: «είμαι φανατικός θαυμαστής του Μουκούτα! Ευχαριστώ τους γιατρούς, νοσηλευτές και τους επιμελητές του νοσοκομείου για την απίστευτη φροντίδα που του παρέχουν όλο το εικοσιτετράωρο!».

The post Ο Μπεν Αφλεκ εκπληρώνει την τελευταία επιθυμία παιδιού που πάσχει από καρκίνο appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα