Κόντρες με… βαθμό απολυτηρίου στη Βουλή

16:56 3/8/2017 - Πηγή: Protagon

Ένα ακόμη γλαφυρό ξέσπασμα του Παύλου Πολάκη προκάλεσε η ρητορική της αντιπολίτευσης περί αριστείας, με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας να επιτίθεται σε οξείς τόνους από το βήμα της Βουλής στους βουλευτές της ΝΔ. «Βγαίνουν και μιλάνε για αριστεία ποιοι σε ποιους;» διερωτήθηκε, προχωρώντας σε μία άνευ προηγούμενου επίδειξη των ακαδημαϊκών του προσόντων προκειμένου να τεκμηριώσει τον ισχυρισμό του ότι είναι ο πλέον αρμόδιος για να μιλά για θέματα αριστείας.

«Εγώ τελείωσα το Λύκειο με 20 και αποφοίτησα από την Ιατρική σε 6,5

χρόνια. Εσείς πόσα μόρια πήρατε στις Πανελλαδικές που μας μιλάτε για αριστεία;», συνέχισε στο ίδιο ύφος. «Μήπως ο Τζήμερος που βγαίνει και μιλάει έχει πάρει πτυχίο;» ήταν η χαρακτηριστική του ατάκα.

Αναψε για τα καλά ο καβγάς μεταξύ των δύο ανδρών στην Ολομέλεια / Intimenews

Μόλις ολοκλήρωσε την ομιλία του ο κ.Πολάκης, τον λόγο πήρε ο Αγδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος κάλεσε τον αναπληρωτή υπουργό να καταθέσει το πτυχία της ειδικότητάς του.

«Κοίταξε με καλά Πολάκη, από εμένα δεν ξεμπλέκεις. Το παίζεις καθαρός, αλλά είσαι πολύ βρώμικος… Εγώ σε ξέρω πολύ καλά και θα σε κλείσω φυλακή», ανέφερε σε ιδιαίτερα ηλεκτρισμένο κλίμα ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, με τον καβγά μεταξύ των δύο ανδρών να συνεχίζεται για αρκετά λεπτά.

The post Κόντρες με… βαθμό απολυτηρίου στη Βουλή appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα