Πως οι Fleetwood Mac αποτέλεσαν έμπνευση για τον τίτλο της νέας ταινίας «Rumours» με την Κέιτ Μπλάνσετ

15:50 20/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Το άλμπουμ των θρυλικών Fleetwood Mac με τίτλο «Rumours» που κυκλοφόρησε το 1977 αποτέλεσε έμπνευση για την ονομασία της νέας ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί η Κέιτ Μπλάνσετ.

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε την πηγή έμπνευσης του τίτλου της νέας ταινίας μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου στο Φεστιβάλ των Καννών που διεξάγεται από τι 14 έως τις 25 Μαΐου 2024. Η Κέιτ Μπλάνσετ πρωταγωνιστεί στη νέα

κωμωδία υποδυόμενη μία πολιτικό της G7.

Το Rumours που περιγράφονται ως «σκοτεινή κωμωδία» για μια ομάδα παγκόσμιων ηγετών σε μια Σύνοδο Κορυφής της G7 που εγκλωβίζονται στο δάσος που οδηγούνται σε ακόλαστες καταστάσεις και ερωτικές περιπτύξεις. Ωστόσο, δεν μοιράζονται πολλά κοινά με το θρυλικό συγκρότημα, αλλά ο συν-σκηνοθέτης Γκάλεν Τζόνσον βρήκε ομοιότητες μεταξύ της πλοκής της ταινίας και της ιστορίας πίσω από το άλμπουμ.

Η Κέιτ Μπλάνσετ επιβεβαίωσε τα λόγια του σκηνοθέτη λέγοντας: «Πραγματικά ρώτησα και συζήτησα κάτι με τον Γκάλεν Τζόνσον χθες το βράδυ το οποίο είναι περίεργο που δεν αναφέρθηκε ποτέ στις πρόβες, το οποίο είναι: “Γιατί αυτή η ταινία έχει τον τίτλο Rumours;”. Και ο σύζυγός μου είχε πει: “Είναι από το άλμπουμ των Fleetwood Mac;” Και ο Γκάλεν είπε: “Ναι είναι”».

Ο Γκάλεν Τζόνσον συνέχισε εξηγώντας: «Το άλμπουμ “Rumours” ήταν δημιουργικά γεμάτο και όλοι κοιμόντουσαν μεταξύ τους, οπότε έχει νόημα ο τίτλος. Κανείς δεν το αμφισβήτησε. Νομίζαμε ότι οι άνθρωποι, παραγωγοί και χρηματοδότες, θα έλεγαν: “Γιατί Rumours;”, αλλά κανείς δεν το αμφισβήτησε ποτέ, οπότε έγινε ο τίτλος».

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Queen Cate Blanchett (@cate_blanchett_myqueen)

Το Rumors είναι το πιο διάσημο άλμπουμ των Fleetwood Mac, που δημιουργήθηκε από τη χρήση ναρκωτικών και τις ταραχώδεις εσωτερικές σχέσεις των μελών του soft rock συγκροτήματος. Ο δίσκος εμπεριέχει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, όπως το «Go Your Own Way», το«Dreams» και το «The Chain».

Η ημερομηνία κυκλοφορίας της νέα ταινίας «Rumours» δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή ενώ δεν έχει κυκλοφορήσει ούτε το επίσημο trailer του φιλμ.

To άρθρο Πως οι Fleetwood Mac αποτέλεσαν έμπνευση για τον τίτλο της νέας ταινίας «Rumours» με την Κέιτ Μπλάνσετ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα