ΠΑΟΚ: Το τρόπαιο του πρωταθλητή θα ταξιδέψει στον Ιβάν Σαββίδη

14:42 20/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που αποκαλύπτει ότι ο Ιβάν Σαββίδης θα κρατήσει στα χέρια του -το επόμενο διάστημα- το τρόπαιο του πρωταθλητή της Super League.

Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας στο ποδόσφαιρο για την αγωνιστικής περιόδου 2023-2024

και πανηγύρισε την κατάκτηση του τροπαίου στην Τούμπα, μαζί με τους οπαδούς του. Αυτή ήταν το τέταρτο συνολικά πρωτάθλημα της ομάδας και δεύτερο από τη στιγμή που την ανέλαβε ο Ιβάν Σαββίδης.

Μάλιστα, το τρόπαιο του πρωταθλητή αναμένεται να… ταξιδέψει τις επόμενες ημέρες για να φτάσει στα χέρια του ισχυρού άνδρα του συλλόγου, Ιβάν Σαββίδη.

Μια τελευταία αγκαλιά στο τρόπαιο πριν ο Νίκος επιστρέψει στην Αγγλία. Το τρόπαιο σύντομα θα ταξιδέψει και σε μια ακόμη αγκαλιά, ίσως σ´ εκείνον που το αξίζει περισσότερο, στον Ιβάν Σαββίδη! #PAOKFamily #SavvidisTeam pic.twitter.com/k1p5FYbXmL

PAOK FC (@PAOK_FC) May 20, 2024

“Μια τελευταία αγκαλιά στο τρόπαιο πριν ο Νίκος επιστρέψει στην Αγγλία. Το τρόπαιο σύντομα θα ταξιδέψει και σε μια ακόμη αγκαλιά, ίσως σ´ εκείνον που το αξίζει περισσότερο, στον Ιβάν Σαββίδη!” αναφέρει η σχετική ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στην οποία εμφανίζονται οι δυο γιοι του μεγαλομετόχου της ομάδας.

To άρθρο ΠΑΟΚ: Το τρόπαιο του πρωταθλητή θα ταξιδέψει στον Ιβάν Σαββίδη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη,paok, ivan savvidi