Ελένη Χατζίδου: Μου φάνηκε αχρείαστο, δεν τον είχα έτσι τον Φώτη Σεργουλόπουλο στο μυαλό μου

15:37 20/5/2024 - Πηγή: NewsIt

“Τώρα να καθίσεις και να θυμηθείς κάτι τέτοιο, που είναι τόσο βαρύ και κάποιος μπορεί να μην το θυμάται. Εγώ το είχα βγάλει από το μυαλό μου για παράδειγμα” σημείωσε η Ελένη Χατζίδου.

Με αφορμή τις δηλώσεις της Νάνσυς Παραδεισανού, η Ελένη Χατζίδου τοποθετήθηκε για την επιλογή του Φώτη Σεργουλόπουλου να αναφερθεί στο τεράστιο λάθος που είχε κάνει η Μαρία Μπακοδήμου κατά τη μετάδοση της

Eurovision 2007.

“Να το συζητήσουμε κι αυτό κι εμένα αχρείαστο μου φάνηκε. Τώρα να καθίσεις και να θυμηθείς κάτι τέτοιο, που είναι τόσο βαρύ και κάποιος μπορεί να μην το θυμάται. Εγώ το είχα βγάλει από το μυαλό μου για παράδειγμα.

Είπε λεπτομέρειες και είπε για τη Μαρία και το έριξε πάνω της. Δεν είπε τότε που είχαμε πάει εμείς. Είπε και ξεκάθαρα το τι έχει γίνει ακριβώς, όχι ότι είχε γίνει απλά ένα λάθος.

Η Νάνσυ υποστήριξε τη Μαρία και είπε ότι αυτό η ίδια δεν θα το έκανε ποτέ. Και τον Φώτη δεν τον έχω έτσι στο μυαλό μου. Δεν του το είχα αυτό του Φώτη από την ηρεμία που βγάζει” είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

  

“Πέρα του ότι θέλει να υποστηρίξει την παρουσιάστρια της εκπομπής και είναι ανθρώπινο -δεν το λέω με κάτι από πίσω- μπορεί να είπαν μία κουβέντα και να υπάρχει αυτή η πικρία.

Ίσως να το έχει συζητήσει μεταξύ τους η ομάδα και δεν ήθελαν να αναφερθούν. Είναι λογικό. Αυτό δεν είναι αυθορμητισμός (σ.σ. για τον Φώτη Σεργουλόπουλο)” σχολίασε ο Ετεοκλής Παύλου.

To άρθρο Ελένη Χατζίδου: Μου φάνηκε αχρείαστο, δεν τον είχα έτσι τον Φώτη Σεργουλόπουλο στο μυαλό μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα