ΠΑΟΚ – Ομόνοια 0-0 LIVE: Ξεκίνησε η αναμέτρηση

19:56 22/10/2020 - Πηγή: NewsIt

Μονόδρομος είναι η νίκη για τον ΠΑΟΚ στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ομόνοια, αν θέλει να έχει… τύχη στους φετινούς ομίλους του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην άδεια Τούμπα της Ομόνοια, έχοντας σαν μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης, στην πρεμιέρα του στους ομίλους του Europa League.

Ο

«Δικέφαλος του Βορρά» πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις να μπει στο Champions League, με νίκες επί της Μπεσίκτας και της Μπενφίκα, αλλά λύγισε στα διπλά ματς με την Κράσνονσταρ.

Τώρα ο ΠΑΟΚ έχουν μπροστά του μία νέα πρόκληση, με στόχο να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται στο Europa League.

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

ΠΑΟΚ και Ομόνοια Λευκωσίας συναντιούνται ξανά στο γήπεδο σε μία ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική διοργάνωση μετά από 34 χρόνια. Ήταν Σεπτέμβριος του 1976, όταν οι δύο αντίπαλοι συναντήθηκαν στο Κύπελλο Πρωταθλητριών Ευρώπης, προπομπό του σημερινού Champions League.

Τότε ο ΠΑΟΚ αρχικά νίκησε στην Κύπρο με 2-0 με γκολ των ηγετικών του στελεχών, Κούδα και Σαράφη, ενώ στον επαναληπτικό της Τούμπας, η Ομόνοια είχε αποσπάσει την ισοπαλία (1-1) που δεν της αρκούσε

Στα τελευταία πέντε επίσημα παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων φυσικά και των διεθνών, ο ΠΑΟΚ έχει μόλις μία νίκη, δύο ισοπαλίες και άλλες δύο ήττες από την Κράσνονταρ. Η κυπριακή ομάδα, αντίστοιχα, έχει τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα στα τελευταία πέντε επίσημα παιχνίδια της.

Ο ΠΑΟΚ έχει να επιδείξει ένα μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα ρεκόρ, καθώς βρίσκεται τα τελευταία 10 χρόνια διαρκώς στη διοργάνωση του Europa League, όπου τέσσερις φορές πέρασε και στη φάση των «32».

Πέντε από τις 10 συγκεκριμένες συμμετοχές του ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να τις εξαργυρώσει με πρόκριση στο Champions League όπου ξεκίνησε σε προκριματικούς η play-off γύρους για να αποκλειστεί και τις 5. Έφτασε στο Europa League μετά τον αποκλεισμό της από τον Ολυμπιακό, στα play offs του Champions League.

Ρέφερι της αναμέτρησης έχει ορισθεί ο Σκωτσέζος Μπόμπι Μπάντεν, 42 ετών, με παρουσία σε 70 παιχνίδια διοργανώσεων UEFA και από αυτά 34 στο Europa League.

To άρθρο ΠΑΟΚ – Ομόνοια 0-0 LIVE: Ξεκίνησε η αναμέτρηση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΟΚ – Ομόνοια 0-0 LIVE, Ξεκίνησε,paok – omonoia 0-0 LIVE, xekinise