Ισόβια για τη δολοφονία του Δημήτρη Γραικού! Με σκυμμένο κεφάλι άκουσε την απόφαση ο κατηγορούμενος

19:17 22/10/2020 - Πηγή: NewsIt

Το δικαστήριο καταδίκασε τον κατηγορούμενο για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό.

Ισόβια κάθειρξη επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης στον 47χρονο έμπορο κρεάτων για τη δολοφονία του 59χρονου κτηνοτρόφου Δημήτρη Γραικού. Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, όπως πρότεινε και η εισαγγελέας της έδρας κατά την αγόρευση της.

Click4More:

Ένταση στη δίκη Γραικού – Λιποθύμησε η αδερφή του! Τι προτείνει η εισαγγελέας

Ύστερα από 8 συνεδριάσεις, η απόφαση του δικαστηρίου ανακοινώθηκε στις 7 το απόγευμα, προκαλώντας την ικανοποίηση των συγγενών του θύματος οι οποίοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Σύμφωνα με το GRTIMES, με σκυμμένο το κεφάλι και χαμηλωμένο το βλέμμα, ο κατηγορούμενος άκουσε την ετυμηγορία δικαστών και ενόρκων ενώ ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι δεν ήθελε το θάνατο του κτηνοτρόφου ο οποίος επήλθε ύστερα από καβγά μεταξύ των δύο ανδρών.

Ο άνδρας, κατηγορήθηκε ότι σκότωσε και έθαψε τον 59χρονο Δημήτρη Γραικό, πριν τέσσερα χρόνια. Από την ακροαματική διαδικασία προέκυψε ότι το κίνητρο του εγκλήματος οφείλεται σε οικονομική διαφορά που είχαν οι δύο άνδρες για την αγοραπωλησία των ζώων, καθώς ο 47χρονος φαίνεται ότι δεν έδωσε καθόλου χρήματα στον άτυχο κτηνοτρόφο μετά τη σφαγή των ζώων το μοιραίο απόγευμα της 3ης Νοεμβρίου 2016.

To άρθρο Ισόβια για τη δολοφονία του Δημήτρη Γραικού! Με σκυμμένο κεφάλι άκουσε την απόφαση ο κατηγορούμενος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ισόβια, Δημήτρη Γραικού,isovia, dimitri graikou