Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου με τον πρίγκιπα Τζορτζ αφού ακύρωσε τα βασιλικά του καθήκοντα

20:49 25/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, ο οποίος είναι πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, και ο γιος του, πρίγκιπας Τζορτζ, είδαν τη Μάντσεστερ Σίτι και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να «μάχονται» στον πρωτάθλημα του Γουέμπλεϊ.

Στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου στις 25 Μαΐου 2024, βρέθηκε ο πρίγκιπας της Ουαλίας με τον 10χρονο γιο του, ο οποίος είναι επίσης λάτρης του ποδοσφαίρου. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ

φωτογραφήθηκε καθισμένος δίπλα στον πρίγκιπα Τζορτζ καθώς παρακολουθούσαν μαζί τον αγώνα.

Εν μέσω της ανακοίνωσης ότι η βασιλική οικογένεια ακύρωσε όλους τους επίσημους αρραβώνες για τον επόμενο μήνα , ο πρίγκιπας της Ουαλίας αποφάσισε να αφιερώσει χρόνο στο παιδί του και να τον πάει σαν «κλασικός μπαμπάς» να δούνε τη μπάλα.

Μετά τον αγώνα, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ απένειμε τα μετάλλια στη νικήτρια ομάδα Μάντσεστερ Σίτι και ο πρίγκιπας Τζορτζ εθεάθη να χαμογελά καθώς έσφιξε τα χέρια με τον Τζακ Γκρίλις και άλλους αστέρες του ποδοσφαίρου.

The Prince of Wales has met with both @ManUtd and @ManCity on the pitch ahead of the FA Cup final at Wembley

Prince William is President of the @FA and will present the trophy to the winning team

PA pic.twitter.com/eg7IzdBdJW

— Cameron Walker (@CameronDLWalker) May 25, 2024

Prince William The Prince of Wales at Wembley in his role as President of the FA at the Manchester City Manchester United game meeting the teams #PrinceWilliam #PrinceofWales #Wembley #FACup #FACupFinal pic.twitter.com/FmXE9i4Stb

Lee Hood (@Mofoman360) May 25, 2024

Εκτός του ποδοσφαίρου, ο 10χρονος μοιράζεται επίσης το πάθος του μπαμπά του και του θείου, πρίγκιπα Χάρι για τις πτήσεις. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ φέρεται να αποκάλεσε τον γιο του «εν δυνάμει δυνητικό πιλότο» σε μέλη της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας κατά τη διάρκεια ενός πάρτι στον κήπο στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα.

pic.twitter.com/8NEC3kHA2F

anna (@tokkianami) May 25, 2024

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έχει εντοπιστεί σε αρκετούς αγώνες για την αγαπημένη του ποδοσφαιρική ομάδα, την Άστον Βίλα, τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς η σύζυγός του, Κέιτ Μίντλετον , και ο πατέρας του, ο Βασιλιάς Κάρολος , υποβάλλονται σε θεραπεία για καρκίνο. Η Άστον Βίλα ολοκλήρωσε τη σεζόν φτάνοντας για πρώτη φορά στο UEFA Champions League, προκαλώντας ένα συγχαρητήριο tweet από τον βασιλικό οπαδό της.

To άρθρο Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου με τον πρίγκιπα Τζορτζ αφού ακύρωσε τα βασιλικά του καθήκοντα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γουίλιαμ, Τζορτζ,gouiliam, tzortz