Τελικός Κυπέλλου Γαλλίας: Σοβαρά επεισόδια και καμένο πούλμαν πριν από το Λυών – Παρί Σεν Ζερμέν

20:34 25/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Σοβαρά επεισόδια πραγματοποιήθηκαν πριν από τον τελικό στο Κύπελλο Γαλλίας ανάμεσα σε Λυών και Παρί Σεν Ζερμέν, με αποκορύφωμα το κάψιμο ενός πούλμαν οπαδών.

Με τους χειρότερους οιωνούς θα ξεκινήσει ο τελικός για το Κύπελλο Γαλλίας μεταξύ Λυών και Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς οι οπαδοί των δυο ομάδων ήρθαν σε σφοδρή σύγκρουση όταν συναντήθηκαν

κατά τύχη στον σταθμό διοδίων Fresnes.

Συγκεκριμένα τα δύο λεωφορεία που μετέφεραν οπαδούς της Λυών και της Παρί Σεν Ζερμέν στάθμευσαν στο ίδιο σημείο, με τα χειρότερα να μην μπορούν να αποτραπούν. Και αυτό διότι υπήρξαν μάχες ανάμεσα στους οπαδούς της Λυών και της Παρί, με τις εικόνες να σοκάρουν.

25/05/2024 Coupe de France Final Troubles before the LyonPSG match pic.twitter.com/FeEVFmqqYc

— (@thecasualultra) May 25, 2024

Μάλιστα το πούλμαν στο οποίο βρίσκονταν οι οπαδοί της Λυών τυλίχθηκε στις φλόγες και ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός.

ALERTE INFO – Affrontements en cours au niveau du péage d’Arras entre supporters parisiens et lyonnais. (témoins) pic.twitter.com/LaGczLhe6f

— AlertesInfos (@AlertesInfos) May 25, 2024

Για την ώρα και παρά τα θλιβερά επεισόδια δεν τίθεται θέμα διεξαγωγής της αναμέτρησης.

To άρθρο Τελικός Κυπέλλου Γαλλίας: Σοβαρά επεισόδια και καμένο πούλμαν πριν από το Λυών – Παρί Σεν Ζερμέν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα