Εξαφάνιση 31χρονης στη Θεσσαλονίκη – Συναγερμός στην αστυνομία

13:27 28/12/2022 - Πηγή: NewsIt

Μεγάλη κινητοποίηση στη Θεσσαλονίκη για την εξαφάνιση της Χριστίνας  Παναγιωτίδου, 31 ετών. Missing Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Για την εξαφάνιση της 31χρονης Παναγιωτίδου Χριστίνας στη Θεσσαλονίκη, το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε επείγουσα ανακοίνωση. Σύμφωνα με αυτήν, στις 08 Δεκεμβρίου 2022, πρωινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Θεσσαλονίκης,

η Παναγιωτίδου Χριστίνα, 31 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού προχώρησε την Τετάρτη (28.12.2022) στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Παναγιωτίδου Χριστίνα έχει ύψος 1,67 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει μαύρα μαλλιά και πράσινα μάτια. Φορούσε λαδί μπουφάν, μπλουζάκι-τοπ, μαύρο αθλητικό παντελόνι, αθλητικά μπλε παπούτσια. Κρατούσε μια μαύρη τσάντα και φοράει γυαλιά μυωπίας.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

To άρθρο Εξαφάνιση 31χρονης στη Θεσσαλονίκη – Συναγερμός στην αστυνομία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα