Χανιά: Πέθανε η Μπουμπού Παπαδομανωλάκη, αγαπημένη φίλη της Ντόρας Μπακογιάννη

13:08 28/12/2022 - Πηγή: NewsIt

Πέθανε η Αντωνία (Μπουμπού) Παπαδομανωλάκη, αδελφική φίλη και κουμπάρα της Ντόρας Μπακογιάννη σκορπίζοντας την θλίψη στην κοινωνία των Χανίων.

Η Μπουμπού Παπαδομανωλάκη γνωστή για την πολυεπίπεδη προσφορά της στα κοινά των Χανίων πέθανε το πρωί της Τετάρτης στο νοσοκομείο σε ηλικία 69 ετών, σύμφωνα με το zarpanews.gr.

Γεννήθηκε στα Χανιά

το 1953 ήταν κόρη του Μιχάλη Μποτωνάκη στενού φίλου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη από το 1942, φιλόλογου και γυμνασιάρχη και σπούδασε στη Θεσσαλονίκη γαλλική φιλολογία. 

Ήταν παντρεμένη με ακτινολόγο Εμμανουήλ Παπαδομανωλάκη με τον οποίο απέκτησαν δύο παιδιά τον Δημήτρη και τη Μαρία και στη συνέχεια τρία εγγόνια.

H Αντωνία (Μπουμπού) Παπαδομανωλάκη είχε διατελέσει προϊσταμένη στη ΔΕΗ Χανίων, ενώ ήταν δημοσιογράφος για πολλά χρόνια στον «Κήρυκα Χανίων» και διευθύντρια στα ΚΕΚ Ιδέα. Ενεργό μέλος του Λυκείου Ελληνίδων, μέλος της ΚΕΔΚΕ, ενεργό μέλος του Δήμου Βουκολιών και μέλος του φιλολογικού συνδέσμου Χρυστόστομος.

Ήταν αγαπημένη, παιδική και αχώριστη φίλη της Ντόρας Μπακογιάννη, ενώ το 2018 η Ντόρα με την εγγονή της, Ντοράκι, βάφτισαν την εγγονής της Μπουμπούς.

To άρθρο Χανιά: Πέθανε η Μπουμπού Παπαδομανωλάκη, αγαπημένη φίλη της Ντόρας Μπακογιάννη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χανιά, Πέθανε, Μπουμπού Παπαδομανωλάκη, Ντόρας Μπακογιάννη,chania, pethane, boubou papadomanolaki, ntoras bakogianni