Χανιά: Βαρύ πένθος από τον θάνατο του 19χρονου σε τροχαίο – Σε κλίμα οδύνης οι ετοιμασίες για την κηδεία του παλικαριού

14:59 20/2/2023 - Πηγή: NewsIt

Βαρύ πένθος στα Χανιά εξαιτίας του θανάτου του 19χρονου Τάσου Ξεκουκουλωτάκη που «έσβησε» έπειτα από τροχαίο δυστύχημα. Σε κλίμα οδύνης θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του άτυχου νεαρού την Τρίτη (21.02.2023).

Φίλοι, συγγενείς και πλήθος κόσμου από όλα τα Χανιά θα αποχαιρετήσουν τον 19χρονο Τάσο Ξεκουκουλωτάκη που σκοτώθηκε στο φοβερό

τροχαίο. Θα προσέλθουν στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρα στο Μόδι Κυδωνίας για να πουν το τελευταίο αντίο στο παιδί.

Όλη η τοπική κοινωνία έχει συγκλονιστεί από το φριχτό τροχαίο, αδυνατώντας να πιστέψουν ότι ο νεαρός Τάσος, ένα δραστήριο παιδί, δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

Όπως ανέφερε το cretapost, ο 19χρονος στρατιώτης που υπηρετούσε στην 1η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών, το μοιραίο βράδυ είχε πάρει άδεια εξόδου από το στρατόπεδο.

Χανιά: Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα

Ήταν ξημερώματα όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 19χρονος Τάσος εξετράπη της πορείας του και «έπεσε» πάνω σε ένα δέντρο στο δρόμο του αεροδρομίου Χανίων.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα ο άτυχος νέος να εγκλωβιστεί στα συντρίμμια.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες που τον απεγκλώβισαν, ωστόσο ο ίδιος είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

Σπαρακτικές οι δηλώσεις του πατέρα 

Λίγες ώρες μετά τον θάνατο του Τάσου, ο πατέρας του και πρωτοπρεσβύτερος Δημήτριος Ξεκουκουλωτάκης προχώρησε σε μία σπαρακτική ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο facebook. O ίδιος έγραψε: «ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΓΙΕ ΜΟΥ!! ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!! ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!».

 

Στη συνέχεια με δηλώσεις του στην τηλεόραση του Alpha τόνισε πως «εγώ το παιδί μου θα το δω, όταν ο Θεός θα δώσει την συγκατάθεσή του θα τον ξανασυναντήσω»!

 

Τέλος, έδωσε και ένα μήνυμα σε όλους τους νέους που οδηγούν, αλλά και στους γονείς τους, λέγοντας: «Πρέπει να προσέχουν τα παιδιά τους και τα ίδια τα παιδιά να μην πίνουν, να μην ξενυχτούν, να είναι ξεκούραστοι, να προσπαθούν να είναι νηφάλιοι για να πηγαίνουν στον προορισμό τους γιατί οι κίνδυνοι είναι πολλοί».

To άρθρο Χανιά: Βαρύ πένθος από τον θάνατο του 19χρονου σε τροχαίο – Σε κλίμα οδύνης οι ετοιμασίες για την κηδεία του παλικαριού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα