Θρίλερ με την Πολωνή «μικρή Μαντλίν» - Λύση του μυστηρίου ή απάτη;

Έχει φτάσει η ώρα που το θρίλερ της εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν τελειώνει, με αίσια, μάλιστα, κατάληξη; Την σκοτεινή, γεμάτη μυστήριο ιστορία της εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν επανέφερε στη δημοσιότητα ο ισχυρός μίας νεαρής κοπέλας από την Πολωνία, πως είναι η Μαντλίν ΜακΚαν που εξαφανίστηκε από πορτογαλικό… View this post on Instagram

A post shared by Madeleine McCann

(@iammadeleinemcann)

Στο τελευταίο της post γράφει πως οι γονείς της μικρής Μαντλίν, Κέιτ και ο Τζέρι ΜακΚάν επικοινώνησαν μαζί της και αποδέχθηκαν να κάνουν test DNA.

Αναφορικά με τις αμφιβολίες που εκφράζονται για την ηλικία της, καθώς η μικρή Μαντλίν αν είναι στη ζωή θα ήταν 19χρονών και όχι 22, η Πολωνή Τζούλια Βέντελ υποστηρίζει πως η δική της ηλικία μπορεί να είναι λανθασμένη.

Η Βέντελ ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε για την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚάν μέχρι που άρχισε να ρωτά για τις ιστορίες που της έλεγαν οι γονείς της για την παιδική της ηλικία, καθώς δεν είχε καμία μνήμη από όσα της έλεγαν.

«Οι μνήμες είναι πολύ θολές και μίλησα με τους γονείς μου γι' αυτό αλλά τα πράγματα δεν ταίριαζαν. Πάντα προσπαθούσαν να αλλάξουν το θέμα συζήτησης».

«Οι δάσκαλοί μου μού είπαν ότι δεν πήγαινα πάντα στο σχολείο αλλά οι γονείς μου επέμειναν για το αντίθετο. Μετά από την σύγχυση, ξεκίνησα να κάνω τη δική μου έρευνα, ανακάλυψα τι είχε συμβεί στην Μαντλίν ΜαΚκάν και ένωσα το παζλ. Είναι πολύ αγχωτικό να προσπαθείς να πείσεις τους ανθρώπους να σε πιστέψουν» είπε.

View this post on Instagram

A post shared by Madeleine McCann (@iammadeleinemcann)

Η νεαρή Πολωνή, μάλιστα, αναγνώρισε στο πρόσωπο του Γερμανού παιδόφιλου, βασικού υπόπτου για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν, τον άνθρωπο που της είχε επιτεθεί σεξουαλικά όταν ήταν μικρή.

Όπως λέει θυμάται ότι οι επιθέσεις του παιδόφιλου εναντίον της έγιναν στο σπίτι της όταν ήταν περίπου 8 ετών.

Keywords
Τυχαία Θέματα